Sorum var Kız bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra yeşil tarafından oluşturulan Kız bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,478 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kız bebek
Konbuyu başlatan Esra yeşil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra yeşil

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bu isim konusu da çok zor ya ben kızıma isim bakmaktan bıkmıştım çocuğum adsız kalacak diye ağlamışlığım bile var 😅😅
Ben kafayı yiycem bir gün bu olsun ertesi gün yok bu daha güzel oyyyy
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızım keşke kendi karar verebilse 🤣🙈🙈🙈

Esra yeşil

Kayıtlı Üye
rank

Kızım keşke kendi karar verebilse 🤣🙈🙈

Kızım keşke kendi karar verebilse 🤣🙈🙈🙈
Bulunur kuzum bulunur 🥰🥰

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün cinsiyetini öğrendim prensesimin sizinde isim önerilerinizi almak istiyorum kız ismi olarak ne konulabilir 🥰🥰
Yaa Bi prenses daha gerçi benimki erkek ama kız cinsiyetlerini duyunca çok seviniyorum 😍ve ben hep diyorum Bi kızım olursa adını masal koyucam inş rabbim nasip eder banada kız çocuk duygusunu☺️rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin kuşum 💜

Yaa Bi prenses daha gerçi benimki erkek ama kız cinsiyetlerini duyunca çok seviniyorum 😍ve ben hep diyorum Bi kızım olursa adını masal koyucam inş rabbim nasip eder banada kız çocuk duygusunu☺️rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin kuşum 💜
Asel Mina da çok hoş Bi isim cnm

Valla bebiş doğacak hala kararsızız Esram ama Umay Beren düşünüyoruz şimdilik 😍
Umayda çok hoş

Allah'tan biz o isim konusu evlenir evlenmez konuştuk kız olursa şu olur erkek olursa şu diye 😂😂
Bizde öyle yaptık eşimle kız olursa hayat yada masal demiştik erkek olursa Eymen buğra yapıcak tık oğlum doğduğu zaman kaynanam ve görümcem eşşek arıları soka dillerine yok abinin ismini koy yok şöyle böyle eşimde anasına bacısına gelince saf salak kesiliyor o yuzden kaynımın ismini yaptık😅☹️

Son düzenleme:

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank

Asel Mina da çok hoş Bi isim cnm

Umayda çok hoş

Bizde öyle yaptık eşimle kız olursa hayat yada masal demiştik erkek olursa Eymen buğra yapıcak tık oğlum doğduğu zaman kaynanam ve görümcem eşşek arıları soka dillerine yok abinin ismini koy yok şöyle böyle eşimde anasına bacısına gelince saf salak kesiliyor o yuzden kaynımın ismini yaptık😅

Kaynininın ismi ne

Tüm sayfalar yüklendi.