Kız erkek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Kaderkader tarafından oluşturulan Kız erkek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,510 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kız erkek
Konbuyu başlatan Kaderkader
Başlangıç tarihi
Cevaplar 13
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Yusuf Özgen

Kaderkader

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar birşey sorcam benim bir tane kızım var şuan 2 ye hamileyim sizce 2 si erkek olma veya 2 olma şansı nedir hangisi olur sizce

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar birşey sorcam benim bir tane kızım var şuan 2 ye hamileyim sizce 2 si erkek olma veya 2 olma şansı nedir hangisi olur sizce
O belli olmaz bence bazılarının ust uste aynı cinsiyet oluyor bazılarının bi kız bi erkek değişiyor

Kaderkader

Kayıtlı Üye
rank
O belli olmaz bence bazılarının ust uste aynı cinsiyet oluyor bazılarının bi kız bi erkek değişiyor
Yani tahmin etme birşey yok bunda bazıları yapıyorda hep duyuyorum kız dan sonra erkek olur genelde diye

Kaderkader

Kayıtlı Üye
rank
Gönlünden geçen olur inşallah hayırlısıyla 🙏
Aminnn ilk doğumum normal oldu 2 ci sezeryan düşünüyorum çünkü baglaticam günaha girermiyim acaba başka düşünmüyorum ben triod hastası olduğum için hiçbir türlü korunamiyorum 2 tanesi yeterli düşünüyorum

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Aminnn ilk doğumum normal oldu 2 ci sezeryan düşünüyorum çünkü baglaticam günaha girermiyim acaba başka düşünmüyorum ben triod hastası olduğum için hiçbir türlü korunamiyorum 2 tanesi yeterli düşünüyorum
Niye günah olsun ki bakamayacaksan rahatsızsan bağlatırsın aklın kalmaz

MinnosununAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Allaha kalmış bişey ne yapsan boş.ki ne fark ediyo cinsiyet Rabbim sağlık sıhhat versin.. troidin korunmayla ne alakası Warki bnde troid hastasıyım öyle bı problem olmuyo

Kaderkader

Kayıtlı Üye
rank
Allaha kalmış bişey ne yapsan boş.ki ne fark ediyo cinsiyet Rabbim sağlık sıhhat versin.. troidin korunmayla ne alakası Warki bnde troid hastasıyım öyle bı problem olmuyo
Yan etki yapıyor hastanelik oluyorum kanamam uzun bir süre durmuyor bütün hepsi benimkisi farklı biraz çeşitleri var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız erkek fark etmiyor zaten heyecandan merak ediyorum hangisi olacak diye

Tüm sayfalar yüklendi.