Kız erkek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Kaderkader tarafından oluşturulan Kız erkek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,511 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kız erkek
Konbuyu başlatan Kaderkader
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Yusuf Özgen

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar birşey sorcam benim bir tane kızım var şuan 2 ye hamileyim sizce 2 si erkek olma veya 2 olma şansı nedir hangisi olur sizce
Benim ilk çocuğum kız ondan sonra iki oğlum oldu ama kaybettim ikisininde şimdi yine hamileyim buda kız rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah canım

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar birşey sorcam benim bir tane kızım var şuan 2 ye hamileyim sizce 2 si erkek olma veya 2 olma şansı nedir hangisi olur sizce
Canım odası RABBIM bilir benim 4 uncu çocuk olacak nasip olursa ilki kızdı ikinci de kiz oldu üçüncü oglandi buna da oğlan dediler ama son zaman erkeğe benzemiyo sanki dediler bilmiyorum bakalım nasip RABBIM herkesin gönlüne göre versin

Yusuf Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Canım odası RABBIM bilir benim 4 uncu çocuk olacak nasip olursa ilki kızdı ikinci de kiz oldu üçüncü oglandi buna da oğlan dediler ama son zaman erkeğe benzemiyo sanki dediler bilmiyorum bakalım nasip RABBIM herkesin gönlüne göre versin
Bana on sekiz haftalık Ken erkek dedi şimdi yirmi beş haftalık kız olma ihtimali çok yüksek dedi ne anlama geliyor ki anlamdm

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Allah ne verdiyse cok wukur bide yalan sozdu o erkekden sonra kiz kizdan sonra erkek falan olmasi ben ilkim ablam benden sonra ablamdan sonrada kardewim yani Allah ne verdiyse cok wukur🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.