Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizler hep iyiyiz zaten bu kötüler kim pekivalla ben sonuna kadar iyi olurum ama baktım karşıdaki anlamiyo iyilikten farklı dille konuşurum mesafe koyarım
Baban arkasinda durursa bi sorun olmaz kizlara katiliyorum evlenmeden tavrini koysun sonra cok pisman olur bence biraz tavir yapsa nisanlisi da seviyor sa kiyamaz yani baska bir ev bulur
Bizler hep iyiyiz zaten bu kötüler kim pekivalla ben sonuna kadar iyi olurum ama baktım karşıdaki anlamiyo iyilikten farklı dille konuşurum mesafe koyarım
Kizlar kardeşim 1 ay sonra evlenecek ev bulmuşlar eski püskü hep 3 kat kaynana eltiyle ayni katta oturtacak kardeşim hiç istemiyor sizden dua istiyor özellik Le HAMİLELERDEN.kimim duasi kabul olur bilenmez
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım neyin hayırlı olduğunu gerçekten bilemiyoruz bazen belki de böylesi daha hayırlı olur onun için Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım neyin hayırlı olduğunu gerçekten bilemiyoruz bazen belki de böylesi daha hayırlı olur onun için Rabbim gönlüne göre versin inşallah