Hastaneye yatis yapti Sancın mi çıktı. Benim de öyle olmuştu çünkü aynı hafta
G Grsl Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 271 31 Ocak 2022 #11 Pınar4040' Alıntı: Hastaneye yatis yapti Genişletmek için tıkla ... Sancın mi çıktı. Benim de öyle olmuştu çünkü aynı hafta
Pınar4040' Alıntı: Hastaneye yatis yapti Genişletmek için tıkla ... Sancın mi çıktı. Benim de öyle olmuştu çünkü aynı hafta
P Pınar4040 Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 20 1 Şubat 2022 #12 Grsl' Alıntı: Sancın mi çıktı. Benim de öyle olmuştu çünkü aynı hafta Genişletmek için tıkla ... Bellerim ve ayaga kalkinca bebegin kasiklarimda oluyor assa sanki iniyor gibi az sancim volto nst de
Grsl' Alıntı: Sancın mi çıktı. Benim de öyle olmuştu çünkü aynı hafta Genişletmek için tıkla ... Bellerim ve ayaga kalkinca bebegin kasiklarimda oluyor assa sanki iniyor gibi az sancim volto nst de
G Grsl Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 271 1 Şubat 2022 #13 Pınar4040' Alıntı: Bellerim ve ayaga kalkinca bebegin kasiklarimda oluyor assa sanki iniyor gibi az sancim volto nst de Genişletmek için tıkla ... Tedavi ye mi başladılar hastanede. Çok geçmiş olsun canım benimde öyleydi sancılarım sık sık di ama 1 hafta hastanede yattim
Pınar4040' Alıntı: Bellerim ve ayaga kalkinca bebegin kasiklarimda oluyor assa sanki iniyor gibi az sancim volto nst de Genişletmek için tıkla ... Tedavi ye mi başladılar hastanede. Çok geçmiş olsun canım benimde öyleydi sancılarım sık sık di ama 1 hafta hastanede yattim
P Pınar4040 Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 20 1 Şubat 2022 #14 Grsl' Alıntı: Tedavi ye mi başladılar hastanede. Çok geçmiş olsun canım benimde öyleydi sancılarım sık sık di ama 1 hafta hastanede yattim Genişletmek için tıkla ... Kac haftalokken dogdu
Grsl' Alıntı: Tedavi ye mi başladılar hastanede. Çok geçmiş olsun canım benimde öyleydi sancılarım sık sık di ama 1 hafta hastanede yattim Genişletmek için tıkla ... Kac haftalokken dogdu
G Grsl Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 271 2 Şubat 2022 #15 Pınar4040' Alıntı: Kac haftalokken dogdu Genişletmek için tıkla ... Doğmadı daha 37. Haftadayiz canım. Tedavi olduk çok şükür sancılarım hafifledi
Pınar4040' Alıntı: Kac haftalokken dogdu Genişletmek için tıkla ... Doğmadı daha 37. Haftadayiz canım. Tedavi olduk çok şükür sancılarım hafifledi