Kızçeler??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Kızçeler?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,379 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızçeler??
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asaf_yusuf

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya sol bacağımda kasığım tutulma oluyor ya oturdum mu kalkmakta zorlanıyorum iki kasık değilde sol 1 ay oluyor agrıyalı sizdede bu durum varmı acaba

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Şiddetli sol kasık ağrısı varsa enfeksiyon olabilir doktora görünmelisin canım. Bel ve bacak ağrısı için de ılık duş ve magnezyum kullanmıyorsan doktoruna yazdırmanı öneririm

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ya sol bacağımda kasığım tutulma oluyor ya oturdum mu kalkmakta zorlanıyorum iki kasık değilde sol 1 ay oluyor agrıyalı sizdede bu durum varmı acaba
Çok geçmiş olsun. Canım dikkat et çok yorma kendini ayakta fazla kalma benimde çok ayakta kalınca oluyor ya

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Ama idrarımı yaparken yanma olmuyor ki
Bazen olmayabiliyor sadece kendini kasık ağrısıyla belli edebiliyor kuzum. Şahsen bendede yanma vs yoktu hâlâ da yok ama enfeksiyonum var. Yinede sadece enfeksiyon diyemeyiz bebiş büyüdüğü için, magnezyum eksikliğinden, kendini yormandan, yanlış pozisyonda uzanmaktan da olabilir. Kesin sonuç alabilmek için doktora görünmen gerekli

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Bazen olmayabiliyor sadece kendini kasık ağrısıyla belli edebiliyor kuzum. Şahsen bendede yanma vs yoktu hâlâ da yok ama enfeksiyonum var. Yinede sadece enfeksiyon diyemeyiz bebiş büyüdüğü için, magnezyum eksikliğinden, kendini yormandan, yanlış pozisyonda uzanmaktan da olabilir. Kesin sonuç alabilmek için doktora görünmen gerekli
aynen benimde oyleydi yanma hic yoktu ama ama doğuma 2 gün kala hastaneye gittim enfeksiyon çok var dedi benimde kasıklarım cok ağrıyordu sancım vardı ebe ondan agrin bar dedi enfeksiyon dan dolayı 😔

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
aynen benimde oyleydi yanma hic yoktu ama ama doğuma 2 gün kala hastaneye gittim enfeksiyon çok var dedi benimde kasıklarım cok ağrıyordu sancım vardı ebe ondan agrin bar dedi enfeksiyon dan dolayı 😔
Maalesef her bünye bir olmuyor bazen kendini sadece ağrı ile belli edebiliyor kuzum bende ilk zamanlar bebiş büyüdüğü için ağrıyor sanıyordum ama olay bambaşkaymış enfeksiyon çıktı bendede. İlaç falan kullandım ama şuan hâlâ var bakalım sonu nolacak

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Maalesef her bünye bir olmuyor bazen kendini sadece ağrı ile belli edebiliyor kuzum bende ilk zamanlar bebiş büyüdüğü için ağrıyor sanıyordum ama olay bambaşkaymış enfeksiyon çıktı bendede. İlaç falan kullandım ama şuan hâlâ var bakalım sonu nolacak
inşallah doğumdan sonra geçer hayırlısıyla sağ salim alırsın bebişini kucağına🤲🤗🥰

Tüm sayfalar yüklendi.