24 haftalıkGeçmiş olsun cnm kaç haftaliksin
Sagol canım benimBazen olmayabiliyor sadece kendini kasık ağrısıyla belli edebiliyor kuzum. Şahsen bendede yanma vs yoktu hâlâ da yok ama enfeksiyonum var. Yinede sadece enfeksiyon diyemeyiz bebiş büyüdüğü için, magnezyum eksikliğinden, kendini yormandan, yanlış pozisyonda uzanmaktan da olabilir. Kesin sonuç alabilmek için doktora görünmen gerekli
Cnm bu haftalarda ağrı olur varsa magnezyum iç benim midemi bulandırıyor diye ben fazla içemiyorum24 haftalık
Sagol canım benim
Benimde oyle oluyordu canim zamanla gectiKızlar ya sol bacağımda kasığım tutulma oluyor ya oturdum mu kalkmakta zorlanıyorum iki kasık değilde sol 1 ay oluyor agrıyalı sizdede bu durum varmı acaba
decavit kullanıyrmCnm bu haftalarda ağrı olur varsa magnezyum iç benim midemi bulandırıyor diye ben fazla içemiyorum
Decavit magnezyum değil canım. Ayrı ilaç veriyorlar doktoruna söylersen yazardecavit kullanıyrm
Decavit demir ilacı cnm magnezyum farklidecavit kullanıyrm
Birde Gynoferon verdidecavit kullanıyrm
Kan ilacı odaBirde Gynoferon verdi
Bende de çok ağrı oluyordu dr.calcimax (c vitamini ) yazdı kullanınca baya rahatladım .kendinizi sıcak tutun .soğuk havalarda ağrı artabiliyor .Kızlar ya sol bacağımda kasığım tutulma oluyor ya oturdum mu kalkmakta zorlanıyorum iki kasık değilde sol 1 ay oluyor agrıyalı sizdede bu durum varmı acaba