kizlar Bilal adına yakışacak ikinci isim ne katayım bilemedim tek isim mi yoksa iki isim mi olsun
G Gamze099 Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 100 7 Ağustos 2022 #1 kizlar Bilal adına yakışacak ikinci isim ne katayım bilemedim tek isim mi yoksa iki isim mi olsun
E Ebrulimeryem Kayıtlı Üye Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 72 7 Ağustos 2022 #2 Bence tek başına çok güzel bir isim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam
G Gamze099 Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 100 7 Ağustos 2022 #3 Ebrulimeryem' Alıntı: Bence tek başına çok güzel bir isim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam Genişletmek için tıkla ... Amin Allah razı olsun
Ebrulimeryem' Alıntı: Bence tek başına çok güzel bir isim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam Genişletmek için tıkla ... Amin Allah razı olsun
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,371 Konum İstanbul 7 Ağustos 2022 #4 Bence tek daha iyi canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Nur25 Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1,223 7 Ağustos 2022 #5 Gamze099' Alıntı: kizlar Bilal adına yakışacak ikinci isim ne katayım bilemedim tek isim mi yoksa iki isim mi olsun Genişletmek için tıkla ... Bencede tek olarak daha güzel 3ay once büyük bacım dogum yapti 3 kizi vardi 40 yaşinda erkek doğurdu ,adını Bilal koydu senin minnagin da saglikli sihatli doğsun canim amin
Gamze099' Alıntı: kizlar Bilal adına yakışacak ikinci isim ne katayım bilemedim tek isim mi yoksa iki isim mi olsun Genişletmek için tıkla ... Bencede tek olarak daha güzel 3ay once büyük bacım dogum yapti 3 kizi vardi 40 yaşinda erkek doğurdu ,adını Bilal koydu senin minnagin da saglikli sihatli doğsun canim amin
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1,516 7 Ağustos 2022 #6 Gamze099' Alıntı: kizlar Bilal adına yakışacak ikinci isim ne katayım bilemedim tek isim mi yoksa iki isim mi olsun Genişletmek için tıkla ... Ben tercihen çift isim sevmiyorum kuzum ama sevenler de var tabi ki tek başına bence gayet güzel
Gamze099' Alıntı: kizlar Bilal adına yakışacak ikinci isim ne katayım bilemedim tek isim mi yoksa iki isim mi olsun Genişletmek için tıkla ... Ben tercihen çift isim sevmiyorum kuzum ama sevenler de var tabi ki tek başına bence gayet güzel
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 8 Ağustos 2022 #7 Gamze099' Alıntı: kizlar Bilal adına yakışacak ikinci isim ne katayım bilemedim tek isim mi yoksa iki isim mi olsun Genişletmek için tıkla ... Bilal Said
Gamze099' Alıntı: kizlar Bilal adına yakışacak ikinci isim ne katayım bilemedim tek isim mi yoksa iki isim mi olsun Genişletmek için tıkla ... Bilal Said
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 8 Ağustos 2022 #8 Gamze099' Alıntı: kizlar Bilal adına yakışacak ikinci isim ne katayım bilemedim tek isim mi yoksa iki isim mi olsun Genişletmek için tıkla ... Rabbim salıkla kucaöına almayı nasib etsin İnşaAllah
Gamze099' Alıntı: kizlar Bilal adına yakışacak ikinci isim ne katayım bilemedim tek isim mi yoksa iki isim mi olsun Genişletmek için tıkla ... Rabbim salıkla kucaöına almayı nasib etsin İnşaAllah