İ İkraNur'annesi💕💕 Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 265 Konum İstanbul 16 Kasım 2022 #1 Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 16 Kasım 2022 #2 ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Canım benim gözün aydın çok şükür annesi Allah'ım bidaha göstermesin prenses nasıl şimdi yerime kokla öp Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Canım benim gözün aydın çok şükür annesi Allah'ım bidaha göstermesin prenses nasıl şimdi yerime kokla öp
İ İkraNur'annesi💕💕 Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 265 Konum İstanbul 16 Kasım 2022 #3 Hülya❤️' Alıntı: Canım benim gözün aydın çok şükür annesi Allah'ım bidaha göstermesin prenses nasıl şimdi yerime kokla öp Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım iyi çok şükür öperim canim Oyla 0 Downvote
Hülya❤️' Alıntı: Canım benim gözün aydın çok şükür annesi Allah'ım bidaha göstermesin prenses nasıl şimdi yerime kokla öp Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım iyi çok şükür öperim canim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 16 Kasım 2022 #4 ZeynepYalçın' Alıntı: Allah razı olsun canım iyi çok şükür öperim canim Genişletmek için tıkla ... Maşallah Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Allah razı olsun canım iyi çok şükür öperim canim Genişletmek için tıkla ... Maşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,880 Konum Kırklareli 16 Kasım 2022 #5 ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Oy şükür canım tekrardan gözün aydın rabbim bir daha hiç ayırmasın sizleri Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Oy şükür canım tekrardan gözün aydın rabbim bir daha hiç ayırmasın sizleri
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,434 Konum Siirt 16 Kasım 2022 #6 Gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun inşallah Oyla 0 Downvote
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 16 Kasım 2022 #7 ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Kuzum gözün aydın kızına kavuşmaya çok sevindim birdaha yaşamasın inşallah rabbim sağlık uzun ömür versin minik kuşumuza ❤ Oyla -1 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Kuzum gözün aydın kızına kavuşmaya çok sevindim birdaha yaşamasın inşallah rabbim sağlık uzun ömür versin minik kuşumuza ❤
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 16 Kasım 2022 #8 Prensessi op bizim yerimizagecmis olsun canim Oyla 0 Downvote
İ İkraNur'annesi💕💕 Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 265 Konum İstanbul 16 Kasım 2022 #9 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Oy şükür canım tekrardan gözün aydın rabbim bir daha hiç ayırmasın sizleri Genişletmek için tıkla ... Amin amin canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 Asena.ase' Alıntı: Kuzum gözün aydın kızına kavuşmaya çok sevindim birdaha yaşamasın inşallah rabbim sağlık uzun ömür versin minik kuşumuza ❤ Genişletmek için tıkla ... Amin canım sagol Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Oy şükür canım tekrardan gözün aydın rabbim bir daha hiç ayırmasın sizleri Genişletmek için tıkla ... Amin amin canım Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2022 Asena.ase' Alıntı: Kuzum gözün aydın kızına kavuşmaya çok sevindim birdaha yaşamasın inşallah rabbim sağlık uzun ömür versin minik kuşumuza ❤ Genişletmek için tıkla ... Amin canım sagol
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 16 Kasım 2022 #10 ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Ay çok sevindim gözün aydın canım Allahım evladını size bağışlasın ayırmasın bida ayrılık yaşatmasın bitanem Oyla 0 Downvote
ZeynepYalçın' Alıntı: Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce kızım küveze aldilar çok şükür dün taburcu Etiler evimize geldik Genişletmek için tıkla ... Ay çok sevindim gözün aydın canım Allahım evladını size bağışlasın ayırmasın bida ayrılık yaşatmasın bitanem