Sorum var Kizim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lale su tarafından oluşturulan Kizim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,567 kez görüntülenmiş, 124 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizim
Konbuyu başlatan Lale su
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Canlarım kızım 1 buçuk yaşında ağlayınca çok içten sesi çıkmıyor 3 dk sürüyor kizariyor ayakları elleri kesiliyo birakiyo kendini kucama alınca sakince kizim canım prensesem deyince ses geliyo doktorum sordum atak evresi normal dedi hatta bende kucukkken boleymisim bide şey dedi doktorum morarmiyosa sıkıntı yok 3 yaşa kdr devam eder dedi bugün arkadasim da şahit oldu tabi o panik ettirince bu sefer 5 dk kendine geldi kokrtu kızımda sizce neden böle oluyodur sizinde çocuğunuz böle mi nolur bisey deyin çok endişeleniyorum 3 yaşa kdr bekleyimmi yoksa gidim mi doktora ama öle takipledimde biseyi yok kızımda sadece bebekken ayaklandindan beri düşüp duuruyo özelliklere kafayi vuruyor tutsamda oluyo kızlar çok hareketli canım bu duruma çok sıkkın o öle olunca ben elim ayağım bosaniyo içim gidiyor bide emziriyorum oglumu sütüm azaliyo
Benimki agladiginda dediğin gibi nefessiz kalıyor ses çıkmıyor elerini cirpiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynı gün aynı yalan uydurması bana onun olduğunu anımsattı. Bugün açmış uygulamayı
Ne oluyorr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynı gün aynı yalan uydurması bana onun olduğunu anımsattı. Bugün açmış uygulamayı
Ne oluyorr
Benim aklıma diğeri geldi bilmşyorum Artık hangisi rabbiö biraz hidayet versin inşallah 🙏🏻
Kızından bahsediyor ağlamak diyor nasıl dolandiri çıktı anlamadım 🤣🤣

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.