F Ftmabtll Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 30 16 Eylül 2021 #1 ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için
Çözüm Gizemrüya 16 Eylül 2021 Asya Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ...
Asya Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ...
S SBA- Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 502 Konum İstanbul 17 Eylül 2021 #11 Reyyan güzel isimmiş Oyla 0 Downvote
B Balığın annesi Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 351 5 Aralık 2021 #12 Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Asya Oyla 0 Downvote
Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Asya
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 5 Aralık 2021 #13 Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Kızim olursa yüsra veya ebrar bende düşünüyordum ama cinsiyet belli değil Oyla 0 Downvote
Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Kızim olursa yüsra veya ebrar bende düşünüyordum ama cinsiyet belli değil
F Ftmabtll Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 30 5 Aralık 2021 #14 Hamilebianne' Alıntı: Kızim olursa yüsra veya ebrar bende düşünüyordum ama cinsiyet belli değil Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı Rabbim nasip eder inşallah Oyla 0 Downvote
Hamilebianne' Alıntı: Kızim olursa yüsra veya ebrar bende düşünüyordum ama cinsiyet belli değil Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı Rabbim nasip eder inşallah
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 5 Aralık 2021 #15 Aminn canım benim Ftmabtll' Alıntı: Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı Rabbim nasip eder inşallah Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
Aminn canım benim Ftmabtll' Alıntı: Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı Rabbim nasip eder inşallah Genişletmek için tıkla ...
Sehriii Kayıtlı Üye Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 146 5 Aralık 2021 #16 Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Anlamalı koymak istiyorsanız yüsra derim kolaylık anlamı hemde Kuran'da geçiyor Oyla 0 Downvote
Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Anlamalı koymak istiyorsanız yüsra derim kolaylık anlamı hemde Kuran'da geçiyor
Ö Özlem anne Kayıtlı Üye Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 82 5 Aralık 2021 #17 Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Yüsra benim kızımın adı Oyla 0 Downvote
Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Yüsra benim kızımın adı
M MinnosununAnnesi Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 129 6 Aralık 2021 #18 Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Asya'nın dini açıdan bı anlamı olmadığı için. Ben Zeynep Asya olarak koyacağım.Dusunursen fikir olsun sanada Oyla 0 Downvote
Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Asya'nın dini açıdan bı anlamı olmadığı için. Ben Zeynep Asya olarak koyacağım.Dusunursen fikir olsun sanada
Mervegüll Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2,150 6 Aralık 2021 #19 Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Asya güzel isim yeğenimin adı asya çokta uysal akıllı bir kız bende inşallah netlesirse cinsiyeti Alya koyucam Oyla 0 Downvote
Ftmabtll' Alıntı: ASYA MI?REYYAN MI?YÜSRA MI?SİZCE hangisini koymalıyım? teşekkür ederim düşünceleriniz için Genişletmek için tıkla ... Asya güzel isim yeğenimin adı asya çokta uysal akıllı bir kız bende inşallah netlesirse cinsiyeti Alya koyucam