Kızımın dili siyah oldu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ravzanin annesi tarafından oluşturulan Kızımın dili siyah oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 668 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızımın dili siyah oldu
Konbuyu başlatan Ravzanin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif kpln

Ravzanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
İyi günler kızlar kızım iki haftadır rahatszdi klamox antibiyotik kullndk omu yaptı bilmiyrm ama iki gündür dikkatimi çekti dilinin üstü simsiyah yikadm ettm birşeydenmi oldu diye ama yok gecmiyor böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Antibiyotik küçüklerde fazla kullanınca vucütleri tepki veriyor canım yeğenimde de Her yerinde iltihaplı yaralar çıktı hemen kestiler ilacı doktora götür yinede ihmal etme çok geçmiş olsun 🙏🙏

Ravzanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Fizik tedavi 😂 kadın doğuma al)
Niye şakaya alıyrsnz anlamdm kardeşim böyle meseleler dalgaya alincak şeyler degil ki bilmediğimden sordum acaba dahiliyemi yoksa ağızdan kaynaklı bir bölümemi diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlaçtan önce var mıydı
İlaçtan önce yoktu kardeşim yani hiç dikkatimi çekmedi olsa görurdm ilacı bırakalı 5 gün faln oldu dün gördüm ama dilini

İyi misin sen ya ne dion
IMG_20210817_205459.jpg

Niye şakaya alıyrsnz anlamdm kardeşim böyle meseleler dalgaya alincak şeyler degil ki bilmediğimden sordum acaba dahiliyemi yoksa ağızdan kaynaklı bir bölümemi diye

İlaçtan önce yoktu kardeşim yani hiç dikkatimi çekmedi olsa görurdm ilacı bırakalı 5 gün faln oldu dün gördüm ama dilini

IMG_20210817_205459.jpg
Bu şekilde

Elif kpln

Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚‍♀️
Mod
rank

Ekli dosyayı görüntüle 955
Anladım cnm ilaçtan kaynaklı olmuş
Şu dengesize bakma sen profiline giremiyorum yoksa şutlayacam onu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar