Kızlar birşey soracağım 5+3 haftalık hamileyim ama Sezeryan yerimin üzerinde şişlik fark ediliyor ilk hamileligimde bu haftada hicbirsey yoktu daha çok erken diye doktor randevusu da almadım gittiğimde kalp atışlarını da duyayım diye 2 hafta daha bekleyeceğim ama çok erken değil mi bu şişlik ilk hamileligimde 4 aylıkken çok hafif çıkmıştı göbeğim bu hamilelikte sanki içimde küçük bir top var gibi.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Daha kan tahlili de vermedim doktora gitmeden 1 gün önce yaptırırım o zamana kadar değerlerim değişir nasıl olsa diye tekrar tekrar tahlil yaptırmak istemedim zaten bebekle dışarı çıkmak zor oluyor biliyorsunuzKızlar birşey soracağım 5+3 haftalık hamileyim ama Sezeryan yerimin üzerinde şişlik fark ediliyor ilk hamileligimde bu haftada hicbirsey yoktu daha çok erken diye doktor randevusu da almadım gittiğimde kalp atışlarını da duyayım diye 2 hafta daha bekleyeceğim ama çok erken değil mi bu şişlik ilk hamileligimde 4 aylıkken çok hafif çıkmıştı göbeğim bu hamilelikte sanki içimde küçük bir top var gibi.