Niye acaba korkmaya başladım
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 8 Temmuz 2022 #1 Niye acaba korkmaya başladım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 8 Temmuz 2022 #2 Demet' Alıntı: Niye acaba korkmaya başladım Genişletmek için tıkla ... Dinlenince geçiyor mu kuzum
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 8 Temmuz 2022 #3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Dinlenince geçiyor mu kuzum Genişletmek için tıkla ... Uzanıyorum ama geçmedi pazartesi doktordaydim hersey yolundaydı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 ???? Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 Niye cevap veren yok canlar Son düzenleme: 8 Temmuz 2022
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Dinlenince geçiyor mu kuzum Genişletmek için tıkla ... Uzanıyorum ama geçmedi pazartesi doktordaydim hersey yolundaydı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 ???? Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 Niye cevap veren yok canlar
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 8 Temmuz 2022 #4 Demet' Alıntı: Uzanıyorum ama geçmedi pazartesi doktordaydim hersey yolundaydı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 ???? Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 Niye cevap veren yok canlar Genişletmek için tıkla ... Kuzum bir baktır istersen geçmiyorsa eğer . Ağır bir iş mi yapfın
Demet' Alıntı: Uzanıyorum ama geçmedi pazartesi doktordaydim hersey yolundaydı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 ???? Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 Niye cevap veren yok canlar Genişletmek için tıkla ... Kuzum bir baktır istersen geçmiyorsa eğer . Ağır bir iş mi yapfın
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 8 Temmuz 2022 #5 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kuzum bir baktır istersen geçmiyorsa eğer . Ağır bir iş mi yapfın Genişletmek için tıkla ... Yapmadım canim normal günlük temizlik daha yenide midem bulandı kusacak gibi oldum anlamadım noluyor
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kuzum bir baktır istersen geçmiyorsa eğer . Ağır bir iş mi yapfın Genişletmek için tıkla ... Yapmadım canim normal günlük temizlik daha yenide midem bulandı kusacak gibi oldum anlamadım noluyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 8 Temmuz 2022 #6 Demet' Alıntı: Yapmadım canim normal günlük temizlik daha yenide midem bulandı kusacak gibi oldum anlamadım noluyor Genişletmek için tıkla ... Kuzuö bir hastaneye git sen en iyisi
Demet' Alıntı: Yapmadım canim normal günlük temizlik daha yenide midem bulandı kusacak gibi oldum anlamadım noluyor Genişletmek için tıkla ... Kuzuö bir hastaneye git sen en iyisi
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 8 Temmuz 2022 #7 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kuzuö bir hastaneye git sen en iyisi Genişletmek için tıkla ... Yatyiom şuan geçmese gidicem böyle devam ederse büyük ihtimal sence ne olabilir korkuyorum
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kuzuö bir hastaneye git sen en iyisi Genişletmek için tıkla ... Yatyiom şuan geçmese gidicem böyle devam ederse büyük ihtimal sence ne olabilir korkuyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 8 Temmuz 2022 #8 Demet' Alıntı: Yatyiom şuan geçmese gidicem böyle devam ederse büyük ihtimal sence ne olabilir korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum bilmiyorum ki bende anlamadım en iyisini dotkor söyleyecek hayırlısı olsun bakalım
Demet' Alıntı: Yatyiom şuan geçmese gidicem böyle devam ederse büyük ihtimal sence ne olabilir korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum bilmiyorum ki bende anlamadım en iyisini dotkor söyleyecek hayırlısı olsun bakalım
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 8 Temmuz 2022 #9 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kuzum bilmiyorum ki bende anlamadım en iyisini dotkor söyleyecek hayırlısı olsun bakalım Genişletmek için tıkla ... Tm canim sagol
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kuzum bilmiyorum ki bende anlamadım en iyisini dotkor söyleyecek hayırlısı olsun bakalım Genişletmek için tıkla ... Tm canim sagol
Belinayin❤️ Annesi Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 1,359 8 Temmuz 2022 #10 Demet' Alıntı: Niye acaba korkmaya başladım Genişletmek için tıkla ... Canm bende 32+4 oldum sancim var diye geldim açılmamda varmış yatış yapıldı ihmal etme git acile geçmiyorsa uzaninca
Demet' Alıntı: Niye acaba korkmaya başladım Genişletmek için tıkla ... Canm bende 32+4 oldum sancim var diye geldim açılmamda varmış yatış yapıldı ihmal etme git acile geçmiyorsa uzaninca