Kızlar merhaba 18 haftalık gebeyim.Bu zamana kadar pek sıkıntım olmadı ağrılara karşı dayanıklıyım sadece başlarda kanamam vardı ilaçla geçti.Ama bir haftadır sağ tarafım taş gibi ne dönebiliyorum ne oturabiliyorum ne de yürüyebiliyorum.Doktora gittim bebek geliştiği için organların yırtılıp bebeğe yer açıyor diyor bide bende bel fıtığı olduğu için çok şiddetli geçiriyorum.Artık ağlamaktan helak oldum.Bide bi haftadır geceleri ansızın başlayan titreme ve üşümeyle ateşleniyorum ayaklarım soğuk ama başımdan vajinama kadar yanıyorum.Sabaha karşıda bi anda böyle içimde kazan kaynıyormuş gibi bi anda ateş basıyor bugünde yıkanayım derken bi anda tansiyonum düştü gözüm karardı yere düştüm duşta klozet tutunmaya çalıştım kolumu vurdum ama hafif düştüm.Evde de tekim kimse yok eşim gece gelecek acile gidicez artık mecalim kalmadı çok kötüyüm sadece su içebiliyorum çok açım ama kalkıp yemek bile yiyemiyorum yediğimde içimde köpürüyor resmen kızlar dua edin yavruma bşey olmasın çok hareketli hareketlerini hissediyorum ama korkuyorum da aynısını yaşayan var mı