Kızlar acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Kızlar acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 516 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 18 haftalık gebeyim.Bu zamana kadar pek sıkıntım olmadı ağrılara karşı dayanıklıyım sadece başlarda kanamam vardı ilaçla geçti.Ama bir haftadır sağ tarafım taş gibi ne dönebiliyorum ne oturabiliyorum ne de yürüyebiliyorum.Doktora gittim bebek geliştiği için organların yırtılıp bebeğe yer açıyor diyor bide bende bel fıtığı olduğu için çok şiddetli geçiriyorum.Artık ağlamaktan helak oldum.Bide bi haftadır geceleri ansızın başlayan titreme ve üşümeyle ateşleniyorum ayaklarım soğuk ama başımdan vajinama kadar yanıyorum.Sabaha karşıda bi anda böyle içimde kazan kaynıyormuş gibi bi anda ateş basıyor bugünde yıkanayım derken bi anda tansiyonum düştü gözüm karardı yere düştüm duşta klozet tutunmaya çalıştım kolumu vurdum ama hafif düştüm.Evde de tekim kimse yok eşim gece gelecek acile gidicez artık mecalim kalmadı çok kötüyüm sadece su içebiliyorum çok açım ama kalkıp yemek bile yiyemiyorum yediğimde içimde köpürüyor resmen kızlar dua edin yavruma bşey olmasın çok hareketli hareketlerini hissediyorum ama korkuyorum da aynısını yaşayan var mı

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 18 haftalık gebeyim.Bu zamana kadar pek sıkıntım olmadı ağrılara karşı dayanıklıyım sadece başlarda kanamam vardı ilaçla geçti.Ama bir haftadır sağ tarafım taş gibi ne dönebiliyorum ne oturabiliyorum ne de yürüyebiliyorum.Doktora gittim bebek geliştiği için organların yırtılıp bebeğe yer açıyor diyor bide bende bel fıtığı olduğu için çok şiddetli geçiriyorum.Artık ağlamaktan helak oldum.Bide bi haftadır geceleri ansızın başlayan titreme ve üşümeyle ateşleniyorum ayaklarım soğuk ama başımdan vajinama kadar yanıyorum.Sabaha karşıda bi anda böyle içimde kazan kaynıyormuş gibi bi anda ateş basıyor bugünde yıkanayım derken bi anda tansiyonum düştü gözüm karardı yere düştüm duşta klozet tutunmaya çalıştım kolumu vurdum ama hafif düştüm.Evde de tekim kimse yok eşim gece gelecek acile gidicez artık mecalim kalmadı çok kötüyüm sadece su içebiliyorum çok açım ama kalkıp yemek bile yiyemiyorum yediğimde içimde köpürüyor resmen kızlar dua edin yavruma bşey olmasın çok hareketli hareketlerini hissediyorum ama korkuyorum da aynısını yaşayan var mı
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum yemek yemiyorsun ya tansiyon düşmüş olabilir mi kansızlık vs bende de oluyor ateş basması İstanbul'da dışarıda kar yağıyor ben tişört giyiniyorum o derece duş tavcok sıcak su ile yikanma bende de öyle oluyor baş dönmesi dikkat et kendine inşallah bişey olmaz bebeğe sevgiler ❤️

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Zor da olsa sekerli bişiler yemeye calıs içebilirsen tarcınlı süt iç sekerin düşüyor senin basın dönüyor gözlerin kararıyor. Bnde de öle olurdu sekerli yiyince geciyor aclıktan o bas dönmeleri falan. Dr dan yardım iste seker tansiyon konusunda

Tüm sayfalar yüklendi.