Sorum var Kızlar Acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Kızlar Acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 558 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar Acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
Bebeğim 6 aylık ve günde 2 öğün ek gıda yapıyorum birisi kahvaltı birisi de ikindi vakitlerinde püre çorba tarzı şeyler oluyor yoğurt oluyor her neyse ben kahvaltısının içine her gğn yumurta koyuyorum sakıncası olur mu nasıl yapayım her gün koymayalım mı normalde yumurta alerji yapmıyor ama bugün ikindi vakti elma püresi yedi az bişey ondan sonra yüzünde bir tane alerji gibi kırmızı leke çıkmış bu neden olur yani her gün yumurta verilir mi bebeğe

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim 6 aylık ve günde 2 öğün ek gıda yapıyorum birisi kahvaltı birisi de ikindi vakitlerinde püre çorba tarzı şeyler oluyor yoğurt oluyor her neyse ben kahvaltısının içine her gğn yumurta koyuyorum sakıncası olur mu nasıl yapayım her gün koymayalım mı normalde yumurta alerji yapmıyor ama bugün ikindi vakti elma püresi yedi az bişey ondan sonra yüzünde bir tane alerji gibi kırmızı leke çıkmış bu neden olur yani her gün yumurta verilir mi bebeğe
Kuzum kahvaltıda cicibebe yumurta sarısı peynir ve pekmez karıştırıp verebilirsin Bir sorun olacağını düşünmüyorum ben de kızım da sürekli öyle yapmıştım

Kuzum kahvaltıda cicibebe yumurta sarısı peynir ve pekmez karıştırıp verebilirsin Bir sorun olacağını düşünmüyorum ben de kızım da sürekli öyle yapmıştım
Her gün veriyor muydun yumurta canısı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende Kayra ya her gün yumurta yediriyorum bazen haşlama baxen sade bazen peynirli ve emin ol alerjisi olsa şuana kadar kesin çıksrdı6

Didem ikra

Kayıtlı Üye
rank
İlk bir yıl yumurta sarısını vermekte bi sakınca yok aksine beyazı verilmez çünkü benim kızım da yumurtadan dolayı alerji çıkmıştı 7 aylıkken doktorda yumurta beyazını verdiğim için öyle demişti sarısı bi şey yapmıyormuş
Doktorum banada tam tersini demişti. Şükür birşey olmadı kızımda

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Peki başka alternatif ne yapabilirim kahvaltıya sence kuzum
Anne sütü, yumurta sarısı, yarım muz ve biraz lor peyniri de olur canım cok çok az miktarda tereyağı, biraz ceviz ezmesi de ekleyebilirsin pekmez, yumurta sarısı, peynir ve bebe bisküvisi zaten söylemiştim sana çok doyurucu oluyor tzsuz beyaz peynir, ekmek içi, bir çay kaşığı tereyağı ve domates yine püre haline getirerwk verebilirsin kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.