Normal
Vallahi canım olduğum yerde zıplayarak bile vermeye çalıştım aglama krizine girdi baktım olmuyor mama yaptım mecbur baya açtı çünkü mamayı içti uyuttum uykuda göğsümu verdim hani kaynayinca birde süt akmaya basliyor ya öyle oldu gogsumu tuttu sütü içti dediğin gibi gündüz vermicem artık mamayı sütüm yetmiyor diyerekten veriyodum mamayı ama mama da yaramıyor mamayı içtiği zaman ağzından eski mama geliyor.[automerge]1703532644[/automerge]Kabızlığı şu şekilde yapamıyor yaparken de ağlayarak yapıyor ve mama verdiğim için sürekli ağzından ekşi mama geliyor acaba refluden dolayı mı içmek istemiyor anlamadım[automerge]1703532676[/automerge]Kabızlığı şu şekilde yapamıyor yaparken de ağlayarak yapıyor ve mama verdiğim için sürekli ağzından ekşi mama geliyor acaba refluden dolayı mı içmek istemiyor anlamadımSaol bebeğim düşüncelerin için
Vallahi canım olduğum yerde zıplayarak bile vermeye çalıştım aglama krizine girdi baktım olmuyor mama yaptım mecbur baya açtı çünkü mamayı içti uyuttum uykuda göğsümu verdim hani kaynayinca birde süt akmaya basliyor ya öyle oldu gogsumu tuttu sütü içti dediğin gibi gündüz vermicem artık mamayı sütüm yetmiyor diyerekten veriyodum mamayı ama mama da yaramıyor mamayı içtiği zaman ağzından eski mama geliyor.
[automerge]1703532644[/automerge]
Kabızlığı şu şekilde yapamıyor yaparken de ağlayarak yapıyor ve mama verdiğim için sürekli ağzından ekşi mama geliyor acaba refluden dolayı mı içmek istemiyor anlamadım
[automerge]1703532676[/automerge]
Saol bebeğim düşüncelerin için