Sorum var Kızlar acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melike123 tarafından oluşturulan Kızlar acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 149 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Melike123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Melike123

Kayıtlı Üye
rank
6 haftalık gebeyim geçen hafta ilk ultrasona girdim 5 haftalıkken doktorun 2 hafta sonra tek kalp atışlarını dinleriz dedi öğrendigimdeb beri en belirgin belirtim göğüs ağrısıydi gün için yirmi dakika falan sürerdi ama iki gündür o ağrı yok en son pazar hissetim o ağrıyı göğüslerim de ki hassasiyet gitti sanki kötü bir şey var mıdır çok korkuyorum eşim bedelliye gitti 11 de geliyor doktor randevum 18 ne ondan önce de tek gitmeye korkuyorum ne yapmalıyım

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Stres yapmaman gerek öncelikle ve korkma bir sorun olsa kanama şeklinde kendini gösterirdi ağır taşıma yükseğe uzanmamaya çalış perde falan bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aynı belirtiyle gebe olduğumu öğrendim şuan göğüs hassasiyeti yok 2 hafta sonra randevum var sende korkma. Bu aylar dikkatli olman gerekiyor ağır kaldırma kendini yorma

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 6. Haftasındasınız.
Bebeğinizin burnu, ağzı ve kulakları şekillenmeye ve bağırsak ve beyin gelişmeye başlar. kollar ve bacaklar
tomurcuklanır. kalp dakikada 100-160 atım yapar. bebeğimiz mercimek büyüklüğüne gelir. ruhsal durumunuz
değişiklik göstermeye başlar. hormonların etkisi ile bir an neşeli biraz sonra sıkıntılı hissedersiniz.
lekelenmeler normal olabilir. ancak düşük ve dış gebelik ihtimali nedeniyle mutlaka muayne olmanız gerekir.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
6 haftalık gebeyim geçen hafta ilk ultrasona girdim 5 haftalıkken doktorun 2 hafta sonra tek kalp atışlarını dinleriz dedi öğrendigimdeb beri en belirgin belirtim göğüs ağrısıydi gün için yirmi dakika falan sürerdi ama iki gündür o ağrı yok en son pazar hissetim o ağrıyı göğüslerim de ki hassasiyet gitti sanki kötü bir şey var mıdır çok korkuyorum eşim bedelliye gitti 11 de geliyor doktor randevum 18 ne ondan önce de tek gitmeye korkuyorum ne yapmalıyım
Hiç endişe etme canım benimde iki gebeliğim de de böyleydi daha çok regl olacağın günün ağrıları çok oluyordu mesela ben oğlumda 14 nde regl olmam lazım ken gebe olduğumu öğrendim her ayın 14 bde belirli bir göğüs hassasiyeti yaşardım regl olacak gibi . O yüzden stres yapma . Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏. Kötüyü düşünme

Tüm sayfalar yüklendi.