Kizlar acil bakarmisini🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nupel karayel tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmisini🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,433 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmisini🤔
Konbuyu başlatan Nupel karayel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nupel karayel

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar az, once duşa giricektim boyle hafif beyamsi bi sivi geldi dizime iki dizime kadar ama az geldi cok degil acaba suyum olabilirmi 38 hafta 2 günlüğüm boyle hafif bel agrimla kasiklarim agriyor

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar az, once duşa giricektim boyle hafif beyamsi bi sivi geldi dizime iki dizime kadar ama az geldi cok degil acaba suyum olabilirmi 38 hafta 2 günlüğüm boyle hafif bel agrimla kasiklarim agriyor
Doktor a gitmelisin doğum belirtisi olabilir çünkü olmasa bile normal değil dizine kadar inmesi

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Yok. Canim yapiskan degil boyle beyaz su gibi bende anlamadim belim agriyor ama bohle cokk siddetli degil belomden kasiklarima vuruyor
Muhtemel olarak doğumun başlıyor su illa bi seferde foşş diye gelecek diye bir kaide yok sancı takibi yap bakalım sancı geliyormu geliyorsa kaç dakika aralıkla geliyor kaç dk sanye sürüyor. Birde bebek harketlerini takip et 10 kereyi geçmesi gerekiyor 1 günde

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Suyunuz az az da gelebilir o yüzden doktorunuza danışın derim. Hayırlısı bakalım 🥰

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Muhtemel olarak doğumun başlıyor su illa bi seferde foşş diye gelecek diye bir kaide yok sancı takibi yap bakalım sancı geliyormu geliyorsa kaç dakika aralıkla geliyor kaç dk sanye sürüyor. Birde bebek harketlerini takip et 10 kereyi geçmesi gerekiyor 1 günde
Dus aldigimdan beri belimin ağırsi gecmiyor çocuk kendini cok kasiyor tas gibi yapiyor bizim burdaki hastanlerde almiyor araştırmada cok uzak nasil yapsam hic bilmiyorum

B

Bbb

Guest
Suyun gelmeye başlamış canım. Ben de Oğlumda öyle olmuştu. O gün doğuma aldılar enfeksiyon kapmasın çocuk diye. Taksiye bin veya ambulans çağır otobüsle falan olmaz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar