Kizlar acil bakarmisini🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nupel karayel tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmisini🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,433 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmisini🤔
Konbuyu başlatan Nupel karayel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nupel karayel

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar az, once duşa giricektim boyle hafif beyamsi bi sivi geldi dizime iki dizime kadar ama az geldi cok degil acaba suyum olabilirmi 38 hafta 2 günlüğüm boyle hafif bel agrimla kasiklarim agriyor
Suyun gelmiş büyük ihtimalle canım sızıntı şeklinde de gelebiliyor. Bence sancının biraz daha artmasını bekle öyle git hastaneye benim suyum birden boşaldığı halde 14 15 saat sonra doğdu ikiside bebeğin suyu hemen bitmiyor yani. Sancını evde çekmek daha iyi bence

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Hala sancim devam ediyor onca yol gitsem bosuna gitmem inslah yabi saat daha bekliyim
Bekle ama çok şiddetlenirse bekleme birde suyu boşalınca bebek doğumu başlatacak zaten çok kuruda kalmasına müsaade etme evet evde sancı çekmek iyi ama kontrollü birşekilde bekleyinn hazır olsun herşeyin çantaları vs hastaneye gidecek ne varsa kapının ağzına koyun baktınki duramıyosun basın gidin direk o sancı vurduğunda alınacaklarla uğraşma birdaha

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Bekle ama çok şiddetlenirse bekleme birde suyu boşalınca bebek doğumu başlatacak zaten çok kuruda kalmasına müsaade etme evet evde sancı çekmek iyi ama kontrollü birşekilde bekleyinn hazır olsun herşeyin çantaları vs hastaneye gidecek ne varsa kapının ağzına koyun baktınki duramıyosun basın gidin direk o sancı vurduğunda alınacaklarla uğraşma birdaha
Aynen oyle tabi de 11ddn beri yürüyüş yapıyorum evin içinde bazen diorum yalanci sanci olma ihtimali varmi acaba

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl ilk doğum diye almıyorlar ya ara 112yi olmadı ambulans gelsin bekleme cnm

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
38 desin artık ama suda gelmil azda olsa yalancı sancı olsa çoktan geçmişti yakancı sancı pozisyon değiştirme ayağa kalkma yürüme ile geçer zaten
Bu geçmiyor biraz kesiliyor sonra gene ayni sekil devam ediyor ayiptir soylemesi küçük abdesimi yaptığımda cok zorlanıyorum asaga cok baski oluyor o esnada
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasıl ilk doğum diye almıyorlar ya ara 112yi olmadı ambulans gelsin bekleme cnm
Doktor kendisi dedi ilk doğumu almiyoruz die araştırmaya gitmelisn dedi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar