Sorum var Kizlar acil bakarmisiniz ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde banu.faruk tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmisiniz ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,006 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmisiniz ☹️
Konbuyu başlatan banu.faruk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan banu.faruk

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba 2 hafta once gece suyum geldi bi kac kere doktoruma.gittim.alttan muayne etti su gelmesi yok suan dedi ultrason ile bakti suyun hafif azalmis dedi antbiyotik basladi dun gece istifra ederken suyum.geldi sabah kadar aralikli surdu suan 22 haftalik gebeyim yarin perinotolijiye gidecem ayriyeten tip 1 diabetim.bu durumu yasayan varmi aranizda surec nasildi gecen hafta perinotoloji gebeligin sonladirmaskni soyledi tekrar doktora gittim suyun suan az ama tehlikeli degil dedi sastim.kaldim
İnşallah sağ salim kucağına alırsın başka Dr daha görün bazı Dr çok korkutyor yok şöyle yok böyle diye sen git bir kaç Dr daha bak bakalım ne diyeckler

banu.faruk

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah sağ salim kucağına alırsın başka Dr daha görün bazı Dr çok korkutyor yok şöyle yok böyle diye sen git bir kaç Dr daha bak bakalım ne diyec

İnşallah sağ salim kucağına alırsın başka Dr daha görün bazı Dr çok korkutyor yok şöyle yok böyle diye sen git bir kaç Dr daha bak bakalım ne diyeckler
Ay insallah dediginiz gibi olur canim.cok sıkkın cunku

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktorum bi sikintisi olmadiginni soyledi perinotoloji doktoru ise suyu az olursa akciger gelismez hreket edemez kireclenme olur dedi
Yani şimdi şaundan şuan gelişimini sordum burada bir arkadşan da durumu asn gibiydi kadım bebeğini alxırmadı ama onda suyu az ve gelişimi baya geriydi ne yaptı ise suyunu çoğaltamadılar . 25 haftalık doğum yapmıştı . Bol bol havuç ve havuö suyu tüket. Ve bol bol su iç canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar merhaba 2 hafta once gece suyum geldi bi kac kere doktoruma.gittim.alttan muayne etti su gelmesi yok suan dedi ultrason ile bakti suyun hafif azalmis dedi antbiyotik basladi dun gece istifra ederken suyum.geldi sabah kadar aralikli surdu suan 22 haftalik gebeyim yarin perinotolijiye gidecem ayriyeten tip 1 diabetim.bu durumu yasayan varmi aranizda surec nasildi gecen hafta perinotoloji gebeligin sonladirmaskni soyledi tekrar doktora gittim suyun suan az ama tehlikeli degil dedi sastim.kaldim
Perinalojide kesinleşir canım merak etme riskli gebelik doktoru m olduğu için tüm belirsizliklerin son bulacak
Hayırlı haberlerle inşallah

Valla bende şaşırdım canım böyle belirtilerin var doğru düzgün ilgilenilmwmiş gibi görünüyor başka bir doktora daha git iyice araştırıp da senin ve bebeğinin sağlığı sonuçta canım rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah bebeğini stres yapmamaya çalış 🤲🌹

Tüm sayfalar yüklendi.