Sorum var Kizlar acil bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Senemt tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 599 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Senemt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Bugun igneyle dikis yaparken igneyi koltuga takip unutmusum sonra supurge yaptim igne haliya dusmus ayagima batti ama uc parcaya ayrildi iki parcasi var bir parcasi yok onu nasil bulabilirim halidan oglum kucuk ondan korkuyorum bir fikir verirmisiniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bugun igneyle dikis yaparken igneyi koltuga takip unutmusum sonra supurge yaptim igne haliya dusmus ayagima batti ama uc parcaya ayrildi iki parcasi var bir parcasi yok onu nasil bulabilirim halidan oglum kucuk ondan korkuyorum bir fikir verirmisiniz
Tekrar tekrar süpürdüm ama inşallah süpürgenin içinegitmiştir

Son düzenleme:

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank

Canım belki ayağına batmış olabilir hiç baktın mı yada koltuğun altına faln bak tekrar makine tut etrafa ama ince boru varya sivri uçlu onunla tutarsan içine kaçan sesleri duyabilirsin sonra aç makinenin torbasına bak inşallah çıkar ordan🤲

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Canım belki ayağına batmış olabilir hiç baktın mı yada koltuğun altına faln bak tekrar makine tut etrafa ama ince boru varya sivri uçlu onunla tutarsan içine kaçan sesleri duyabilirsin sonra aç makinenin torbasına bak inşallah çıkar ordan🤲
Tekrar tekrar süpürdüm ayağımın içinde kalsa ayağımın üstüne basmam diye düşünüyorum elimlede hep yerde gezdirdim acaba elime batınca bulurmuyumdiye öylede geliyor telefonun ışığını tutum parlayıp görürümdiyr koltukların üstüne elledim altına baktım yok gözükmüyor insallah süpürgeçekmiştir oğluma batmasından korkuyorum ben onemlı degılımde

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Tekrar tekrar süpürdüm ayağımın içinde kalsa ayağımın üstüne basmam diye düşünüyorum elimlede hep yerde gezdirdim acaba elime batınca bulurmuyumdiye öylede geliyor telefonun ışığını tutum parlayıp görürümdiyr koltukların üstüne elledim altına baktım yok gözükmüyor insallah süpürgeçekmiştir oğluma batmasından korkuyorum ben onemlı degılımde
Bakmadın mı torbanın içine canım inşallah içindedir ya

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Bal

Bakmadım küçücükse içindeki tozdan göremem ki
Bak canım içini rahatlatırsin bulursan en azindan..Bulursan haber et banada

Bal

Bakmadım küçücükse içindeki tozdan göremem ki
Bu arada hangi makinelerden kullanıyorsun markası ne küçük olan tekli mi yoksa büyük makinelerdenmi cnm

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank

En güzeli halıyı topla silkele cnm sonrada tekrar elektrikli süpürge çek

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

İğne nasıl üç parçaya ayrılır onu anlamadım. Ayağına batmışşa içinde kalmış olabilir bastırınca ağrıyorsa içindedir çıkarmak lazım enfeksiyon yapar. Halı da ise süpürge çekmiştir canım defalarca süpürmüşsün zaten gitmiştir başka yapacak birşey yok yani. Geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.