Kizlar acil bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Neslihan gayiranal tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 355 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Neslihan gayiranal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Neslihan gayiranal

Neslihan gayiranal

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben bu gun kontrole gittim ikili test icin ayrintili ultrason cekildim kan verdim bebek cok iyi cok sukur hastaneden eve geldim 4 5 damla lekelenmem olmus hemen hastaneye geri gittim bebekte skinti yok dediler igne yaptilar bir tane geldim dusuk ignesi cok korktum ama böyle bir durum yasayan oldumu acaba ultrasonun etkisimi normallere gore daha bi detayli bakildigi icin bununla.

Neslihan gayiranal

Kayıtlı Üye
rank
utrasonla alakalı degıldır canım dikkat et kendine
Okadar korktumki ilk cocugum dusuk oldu ama onun kalbi falanda atmamisti bu 14 haftalik olcak yarin cok dikkat ediyorum doktor bebek iyi bir skinti yok dedi kalbi falan guzel atiyo dedi igne vuruldum 1 tane geldim simdi yatiyorum bakalim hayirlisi🤲

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Okadar korktumki ilk cocugum dusuk oldu ama onun kalbi falanda atmamisti bu 14 haftalik olcak yarin cok dikkat ediyorum doktor bebek iyi bir skinti yok dedi kalbi falan guzel atiyo dedi igne vuruldum 1 tane geldim simdi yatiyorum bakalim hayirlisi🤲
Allah korktuguna ugratmasın canım ınsallah birsey olmadan hayırla saglıkla alırsın kucagına 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar