Sorum var Kızlar açıl bakarsınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan ❤️ tarafından oluşturulan Kızlar açıl bakarsınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 116 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar açıl bakarsınız
Konbuyu başlatan Dilan ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bager duha 👼🤍

Dilan ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızım 2yasinda dünden beri ateş öksürük vardı hastaneye götürdüm soğuk algınlığı şurup veridi veriyom aynı değişen bişey yok bugünde bişey yemiyor zorla verincede kusuyo ne yapayım bilmiyorum

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Benim kızım 2yasinda dünden beri ateş öksürük vardı hastaneye götürdüm soğuk algınlığı şurup veridi veriyom aynı değişen bişey yok bugünde bişey yemiyor zorla verincede kusuyo ne yapayım bilmiyorum
Ben kendim 3 haftadır uğraşıyorum kızım da 2 yaşında 15 gün sürdü hala da burnu akıyor öksürüyor ama bize test yaptılar biz covid olmuşuz

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol sıvı vermeye çalış ateşi için ateş düşürücü yazmıştır doktorun onu kullan odasını nemli tutmaya çalış göğsü ve boğazı rahatlatmak için buhar var makine ile veriliyor inflacord öksürüğün azaltmaya yardımcı olur iştahsızlık çok normal hasta çünkü hasta iken biz bile yemek yemek istemiyoruz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar