Sorum var Kizlar acil bakın lütfen😨

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Kizlar acil bakın lütfen😨 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,972 kez görüntülenmiş, 115 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakın lütfen😨
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Evet cnm az kaldı bebeğimi alırım kucağıma inşallah bu aksam
Hadi sana iyi doğumlar sağlıkla al kucağına inşallah, evlatlarınla ailenle mutlu huzurlu ömürler dilerim 😊 Benim artık son günlerim doğum iznim bitiyor çenem düştü ama sana bi garezim yok herkesin kendi hayatı ben evde otur otur çok sıkıldım alışkın değilim bu kadar yalnızlığa çok şükür kavuşuyorum artık işime gücüme 🥰 Herkeslere hayırlı geceler 🤭🥰

Hadi sana iyi doğumlar sağlıkla al kucağına inşallah, evlatlarınla ailenle mutlu huzurlu ömürler dilerim 😊 Benim artık son günlerim doğum iznim bitiyor çenem düştü ama sana bi garezim yok herkesin kendi hayatı ben evde otur otur çok sıkıldım alışkın değilim bu kadar yalnızlığa çok şükür kavuşuyorum artık işime gücüme 🥰 Herkeslere hayırlı geceler 🤭🥰
Yok cnm herkesin görüşü farklı saygı duyarım Allah razı olsun seni de hayatına başarılar mutlu huzur dilerim cnm🤲🙏♥️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aşkım inşallah nasil heyecan yaptım sanki ben dogurcam
♥️😍

Aşkım inşallah nasil heyecan yaptım sanki ben dogurcam
♥️😍

Son düzenleme:

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Yok cnm herkesin görüşü farklı saygı duyarım Allah razı olsun seni de hayatına başarılar mutlu huzur dilerim cnm🤲🙏♥️

♥️😍

♥️😍
Canim ne oldu son durumun ne yoksa bebiş geldi mi dünyaya 😊

Tüm sayfalar yüklendi.