Sorum var Kizlar acil bir sorum olucak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melisa Azra Ebru tarafından oluşturulan Kizlar acil bir sorum olucak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,228 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bir sorum olucak
Konbuyu başlatan Melisa Azra Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Hul

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1.5 hafta önce falan adet oldum adetim bittikten sonra beyaz bir akıntı geldi sonrasında kanlı bir akıntı gelmeye başladı kasiklarim da ağrı olmaya başladı afedersiniz özür dileyerek söylüyorum idrarım da koku ve vajinam da kaşıntı olmaya başladı acile gittim idrar tahlili yaptı ve enfeksiyonun var senin dedi 15 degerlerdeydi ilaç verdi fakat kasıklarım sanki adet olucakmisim gibi ağrıyor internetten araştırdım kist falan yazıyor ama bilemedim hangi bölüme gitmem gerekiyor kadın doğum mu üroloji bolumumu böyle bir sorun yaşıyan oldumu merak ediyorum
Canım benim de aynısı oldu idrar yaparken kan geliyordu artık 130 civarında bir enfeksiyondu kadin doğuma gittim bana antibiyotik verdi bir hafta kullandıktan sonra rahatladım bence sen her iki bölüme de git

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Evet canım işte bakicam gidicem dahiliyeye inşallah kist falan çıkmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım benim enfeksiyon ilerlerse bişey olurmu değerlerim hep 15 civarinda çıkıyor
Kadın doğum doktoruna git o sana antibiyotik verir merak etme değerin çok çok yüksek değil ilaçlarını düzenli kullanırsan geçer
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kadın doğum doktoruna git o sana antibiyotik verir merak etme değerin çok çok yüksek değil ilaçlarını düzenli kullanırsan geçer
Kanama, lekelenme enfeksiyon rahim içini tahriş ettiği için oluyor korkma yani gülüm

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 8. Haftasındasınız.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Hatice/ Dilara

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1.5 hafta önce falan adet oldum adetim bittikten sonra beyaz bir akıntı geldi sonrasında kanlı bir akıntı gelmeye başladı kasiklarim da ağrı olmaya başladı afedersiniz özür dileyerek söylüyorum idrarım da koku ve vajinam da kaşıntı olmaya başladı acile gittim idrar tahlili yaptı ve enfeksiyonun var senin dedi 15 degerlerdeydi ilaç verdi fakat kasıklarım sanki adet olucakmisim gibi ağrıyor internetten araştırdım kist falan yazıyor ama bilemedim hangi bölüme gitmem gerekiyor kadın doğum mu üroloji bolumumu böyle bir sorun yaşıyan oldumu merak ediyorum
Kadın doğuma gitmeniz daha iyi

Hul

Kayıtlı Üye
rank
Kadın doğuma gitmeniz daha iyi
Gebeliğimde aynı şeyi bende yaşadım bende de enfeksiyon vardı fakat benim enfeksiyon 130 civarindaydi kadin doğum acilde beni de urolojiye git dediler ben kendi kadin doğum doktoruma gittim ve bana bi ilaç verdi onu kullandım 7 gün boyunca sonra baya rahatladım ama tabi enfeksiyon yine tekrarlıyor bekarken de vardı ve ben ciddiye almamıştım sanırım bundan dolayı tekrarlıyor ama öyle çok değil enfeksiyon tekrarladığını anladığım da tekrar doktorumla görüşüyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Benimde olmuştu canım hatta ara ara yine olur kadın doğum doktoruna gittim . Antibiyotik veriyor . Kullandım kısa süreli geçiyor bol su içmek lazım . Şimdi bir ürün aldım sadece genital bölge İçin onu kullanıyorum geçen hafta ayıptır söylemesi çok akıntım vardı şimdi her duşta iki defa onu sürüyorum akıntı neredeyse kayboldu . Eskisi kadar olmuyor . Ama ilk doktora git

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar