Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben çok uzun zaman ilaç tedavisi aldım ama hiç iyi gelmedi gibi hisettim anca uyutuyor, bu yöntem beni daha iyi hissettirdi sanki inşAllah sana da iyi gelir
Ben çok uzun zaman ilaç tedavisi aldım ama hiç iyi gelmedi gibi hisettim anca uyutuyor, bu yöntem beni daha iyi hissettirdi sanki inşAllah sana da iyi gelir
İyi bayramlar kızlar 32+2 günlügüz bgun gün içinde sürekli kasılma ve agrım oldu ve sürekli idrara çıkmam oluyor acile gittim fakat sancı çıkmadı nst de alttan da baktılar eski açıklık var dediler eve geldim ama hala aynıyım sizce nedir bu durum ya aynı durumu yaşayan var mı her ihtimale karşı doktor ciğer geliştirici de vurdu bana bir fikir verir msnız annişler lütfen
Evet cnn ya hafta da iki gün iyiysem beş gün hastanede acildeyim ya gerçekten çok yoruldum artık ama oğlum için az daha sabır az kaldı ztn hayırlısı ile sağlıkla gelsin de zamanında çektiklerim boşa gitmesin De cnn bunu da şükür dua edin ne olur bize ❤
Amin cnm İnş sürekli bir ayağımız doktor oldu valla ama hep farklı doktora denk geliyorum farklı tedaviler uyguluyorlar bgun de ciğer geliştirici yaptılar sizlerden de olan var mı cnn