Kızlar acil ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Kızlar acil ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 684 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil ya
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anne olacağım

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Gebelik doktoruma görünmeden diş doktoruna gidebilir miyim dişim çok ağrıyor yanagima vuruyor ağrısı
Canım ben ikinci kızımda hamile olduğumu bilmeden kanal tedavisi kaplama ve dolgu yaptırdım ayrıca diş filmi bile çektirdim şükürler olsun rabbime birsey olmadı bebeğime sen yine de doktoruna bir danış geçmiş olsun

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Gebelik doktoruma görünmeden diş doktoruna gidebilir miyim dişim çok ağrıyor yanagima vuruyor ağrısı
Cnm doktorun numarası varsa kendisini ara sor.. o seni yönlendirir.. biizm gelinde diş ağrısı yasiyordu doktoru git ama de doğum doktorum gönderdi on agore hangi ilaç yazacaksa ben onay veririm dedi sende ara bi sor.. bak çok ağrın varsa sirke biraz ısıt ve gargara yap o iyi geldi yengeme

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Cnm doktorun numarası varsa kendisini ara sor.. o seni yönlendirir.. biizm gelinde diş ağrısı yasiyordu doktoru git ama de doğum doktorum gönderdi on agore hangi ilaç yazacaksa ben onay veririm dedi sende ara bi sor.. bak çok ağrın varsa sirke biraz ısıt ve gargara yap o iyi geldi yengeme
Sağol canım benim💜

Tüm sayfalar yüklendi.