Kızlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حلمم tarafından oluşturulan Kızlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 713 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil
Konbuyu başlatan حلمم
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حلمم

حلمم

Kayıtlı Üye
rank
Bugün sabahtan beri başım dönüyor bide ayağa kalktığımda heryeri karanlık görüyorum gecermi yoksa hastaneye mı gıdım eşimde evde yok

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Bugün sabahtan beri başım dönüyor bide ayağa kalktığımda heryeri karanlık görüyorum gecermi yoksa hastaneye mı gıdım eşimde evde yok
Büyük ihtimalle tansiyonun düşüyor yemek yemiyor musun yani öğünleri kaçırma iyi beslen bende de olurdu hatta baygınlık gecirirdim ama ben 9 ay aserdigim için pek birşey yiyemezdim ondan hatta kaç defa baygınlık geçirip ambulansla acile gitmisimdir serum takılmıştır yani bende çok yaşadım bunu sende de sanırım tansiyon düşüklüğü var dikkatli ol olmadı doktoruna git bu durumu anlat serum veriyorlar bir şekilde çözüm buluyorlar. Geçmiş olsun 🙏🙏🙏🥰🥰

حلمم

Kayıtlı Üye
rank
Büyük ihtimalle tansiyonun düşüyor yemek yemiyor musun yani öğünleri kaçırma iyi beslen bende de olurdu hatta baygınlık gecirirdim ama ben 9 ay aserdigim için pek birşey yiyemezdim ondan hatta kaç defa baygınlık geçirip ambulansla acile gitmisimdir serum takılmıştır yani bende çok yaşadım bunu sende de sanırım tansiyon düşüklüğü var dikkatli ol olmadı doktoruna git bu durumu anlat serum veriyorlar bir şekilde çözüm buluyorlar. Geçmiş olsun 🙏🙏🙏🥰🥰
Evet sağlık ocağına gittim tansiyonum düşmüş her şey için teşekkürler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağlık ocağına git canım bi şekerine tansiyona baksınlar düşmüş olabilir
Sağlık ocağına gitim Evet tansiyonum düşmüş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağlık ocağına git canım bi şekerine tansiyona baksınlar düşmüş olabilir
Sağlık ocağına gitim Evet tansiyonum düşmüş

Tüm sayfalar yüklendi.