Sorum var Kizlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kizlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 856 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kizlar @lena nesibov bana dm yazdi kendisi 17 yaşinda 6 aylik evlidir son adet tarihi 28 agstos
Doktora gitmemis henuz test yapmis iki cizgi var diyor bende kac gundur dr getmesini oneriyorum amma kaynanasi kotu biri kizi aparmamis doktora şimdi arkadaşin kanamasi var amma fazla degil kaynanansi yerlesme.kanamasidir diyib doktora aparmayib arkadasun esi karinndaki bebege birsey olursa seni boşarum babanin kapsina koyarim fln demis arkadas kucuk.henuz 17 yasinda bebegbe birsey olursa bosalrla deye korkuyir kizlar sizce ne yapmali.ben bilemedim.ne diyim yani yerlesme kanamasi bu zamana kalmazdi dimi ARKADASA HEYECANLI OLDUGU ICIN BEN POST ACDIM.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar @lena nesibov bana dm yazdi kendisi 17 yaşinda 6 aylik evlidir son adet tarihi 28 agstos
Doktora gitmemis henuz test yapmis iki cizgi var diyor bende kac gundur dr getmesini oneriyorum amma kaynanasi kotu biri kizi aparmamis doktora şimdi arkadaşin kanamasi var amma fazla degil kaynanansi yerlesme.kanamasidir diyib doktora aparmayib arkadasun esi karinndaki bebege birsey olursa seni boşarum babanin kapsina koyarim fln demis arkadas kucuk.henuz 17 yasinda bebegbe birsey olursa bosalrla deye korkuyir kizlar sizce ne yapmali.ben bilemedim.ne diyim yani yerlesme kanamasi bu zamana kalmazdi dimi ARKADASA HEYECANLI OLDUGU ICIN BEN POST ACDIM.
Kanmaa kaç gündür devam ediyormuş canım yerleme kanaması 1 pedi doldurmaz haberi olsun ve 1 günden uzun sürmez

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Az az kanamam var diyor amma yerlesme kanamasi az kahve rengi olamsi gerekmiyormu
Canım yerleşme kanaması uzun surme 1 2 damla tamam kanaması devam ediyor ise acilen doktora gözüksün. Kese de sıkıntı olabilir ilaç tedavisi başlanır

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canım yerleşme kanaması uzun surme 1 2 damla tamam kanaması devam ediyor ise acilen doktora gözüksün. Kese de sıkıntı olabilir ilaç tedavisi başlanır
Dogru soyluyorsun canim kaynanasi yarin dr aparacam soylemis insallah birsey olmaz cok korkuyor eşide.bosarm fln demisde.cok uzuldum.kiza🥲

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Dogru soyluyorsun canim kaynanasi yarin dr aparacam soylemis insallah birsey olmaz cok korkuyor eşide.bosarm fln demisde.cok uzuldum.kiza🥲
Gitsin anasını bosaşin o zmaan it el kızına bağırmak kolay gitsin anasına bağırdım neden hastaneye goturmuyorsun diye .

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Gitsin anasını bosaşin o zmaan it el kızına bağırmak kolay gitsin anasına bağırdım neden hastaneye goturmuyorsun diye .
Kizi doktora aparmiyorlar kac gundur kaynanasina yalvariyor bebege birsey olur diye kiza yukleniyorlar hayvanlar miletin az yasli.kizini kendinlerne gelin etmisler hele bebekde bekliyorlar geri zekalilar

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kizi doktora aparmiyorlar kac gundur kaynanasina yalvariyor bebege birsey olur diye kiza yukleniyorlar hayvanlar miletin az yasli.kizini kendinlerne gelin etmisler hele bebekde bekliyorlar geri zekalilar
Allah belalarını versin inşallah 🤲🏻. Daha küçük bir de o yaşta hem gebe hemde boşanmak ile tehtit ediliyor rabbim görüyor ya sorar inslallahh 🤲🏻

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Allah ın cezaları sanki kız kendi kendine bebeğini kontrol edebiliyor doktora göndermiyorlar o ne biçim kaynana o ne biçim koca olmaz olsun böyle insanlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar