Sorum var Kizlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kizlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 856 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar @lena nesibov bana dm yazdi kendisi 17 yaşinda 6 aylik evlidir son adet tarihi 28 agstos
Doktora gitmemis henuz test yapmis iki cizgi var diyor bende kac gundur dr getmesini oneriyorum amma kaynanasi kotu biri kizi aparmamis doktora şimdi arkadaşin kanamasi var amma fazla degil kaynanansi yerlesme.kanamasidir diyib doktora aparmayib arkadasun esi karinndaki bebege birsey olursa seni boşarum babanin kapsina koyarim fln demis arkadas kucuk.henuz 17 yasinda bebegbe birsey olursa bosalrla deye korkuyir kizlar sizce ne yapmali.ben bilemedim.ne diyim yani yerlesme kanamasi bu zamana kalmazdi dimi ARKADASA HEYECANLI OLDUGU ICIN BEN POST ACDIM.
2 aylik gebe hesapladım ben dr gitmeli eşi yakınında değil mi dr o götürmesi lazım düşük tehlikesi olabilir kanama deyip çok gelmesi beklenmedik 3 buçuk aylıktı 1 lira kadar bir leke ile dr gittim hemen ilaç başladı tuvalet hariç ayağa kalkma dedi kocası düşmesini istemiyorsa annesini ikna etsin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar