Sorum var Kızlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemakn tarafından oluşturulan Kızlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 761 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil
Konbuyu başlatan Gizemakn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Gizemakn

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim canım benim git bence de yalancı sancı değil belki gerçektir belli olmaz sen git görün canım sonuçları bana da dersin canım
Bugün gittim kuzum acile sabahtan akşama kadar oradaydık nst falan yaptılar 2 kere alttan muayene ettiler serum taktılar sancı gözüküyor ama az şuanlık %30 %40 oranında sıvı gelmesi varmış hafta içi tekrar gideceğim kontrol için takip et sancını dediler acil birşey olursa hafta içimi beklemeden gideceğim şuan iyiyiz şükür

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün sancım olmaya başladı 35+1 erken değilmi belim de anca başladı kasıklarımda ve özel bölgemde sık sık giriyo sancı kasılma desen hepsi bir Arada
Aynı haftadayız bende 35+0 ınca gündeyim Bugun nst de 2 defa sancım çıktı bi anda ishalle adet sancısı benzeri sancı giriyor belimden vuruyor birde.. karnımsa basketbol topu gibi semsert oluyor. Doktorum sancılarımın dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi. 2 hafta sonrada doğum için gün verdi. Eğer uzanınca oturunca geçmiyor ve düzenli olarak geliyorsa doktorumu aramam gerekiyormuş canım seninde öyleyse görüş doktorunla derim.

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün sancım olmaya başladı 35+1 erken değilmi belim de anca başladı kasıklarımda ve özel bölgemde sık sık giriyo sancı kasılma desen hepsi bir Arada
Normaldir bence canım benim ağrılarım 32de başladı taa doğuma kadar Allah yardımcın olsun inşallah ❤️🤲

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Bugün gittim kuzum acile sabahtan akşama kadar oradaydık nst falan yaptılar 2 kere alttan muayene ettiler serum taktılar sancı gözüküyor ama az şuanlık %30 %40 oranında sıvı gelmesi varmış hafta içi tekrar gideceğim kontrol için takip et sancını dediler acil birşey olursa hafta içimi beklemeden gideceğim şuan iyiyiz şükür
Hakkında hayırlısı olsun cnm mutlaka git o zmn varmış bir şeyler ammman iyi olunda kuzum benim inşallah zamanını bekler kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım buarada 35+5 de doğum yaptım bende önceki gün doktordaydm bir şey yoktu 40 kadar yolu var dedi sonra da öbürsu gün sabaha suyum gldi doğuma gttim ve bebeğim çok iyi çok şükür canım ve bebeğim de iyi küçük ama büyüyor şükür küvöz de yatmadı çok şükür

Gizemakn

Kayıtlı Üye
rank
Aynı haftadayız bende 35+0 ınca gündeyim Bugun nst de 2 defa sancım çıktı bi anda ishalle adet sancısı benzeri sancı giriyor belimden vuruyor birde.. karnımsa basketbol topu gibi semsert oluyor. Doktorum sancılarımın dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi. 2 hafta sonrada doğum için gün verdi. Eğer uzanınca oturunca geçmiyor ve düzenli olarak geliyorsa doktorumu aramam gerekiyormuş canım seninde öyleyse görüş doktorunla derim.
Benim doktorum izinliydi hafta içi gidicem daha gün de vermedi sağol kuzum

Hakkında hayırlısı olsun cnm mutlaka git o zmn varmış bir şeyler ammman iyi olunda kuzum benim inşallah zamanını bekler kuzum

Canım buarada 35+5 de doğum yaptım bende önceki gün doktordaydm bir şey yoktu 40 kadar yolu var dedi sonra da öbürsu gün sabaha suyum gldi doğuma gttim ve bebeğim çok iyi çok şükür canım ve bebeğim de iyi küçük ama büyüyor şükür küvöz de yatmadı çok şükür
Maşallah 😍

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Benim doktorum izinliydi hafta içi gidicem daha gün de vermedi sağol kuzum

Maşallah 😍
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım 💕 sende sağ salim kucağına alırsın inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar