Sorum var Kızlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesli♥️efla♥️ayazım tarafından oluşturulan Kızlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 566 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil
Konbuyu başlatan Nesli♥️efla♥️ayazım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesli♥️efla♥️ayazım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Teşekkür ederim allahtan ki görümcemi dinlemedim sabahtandir bana ver ver diyodu 🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok sağolun 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok sağolun 🙏

Gazını sürekli çıkarıyorum ama kendini öyle bi kasıyor yani resmen morarıyo yüzü bende çok korkuyorum az önce de kulak temizleme çubuğu ile biraz zeytin yağı sürdüm az çıkardı şimdi sallıyorum ayağımda biraz daha iyi oldu sanki
Ah kurban olurum ona gaz ve kabızlık var sanırım annesi sen sakın görümceni dinleme o çocuğa bir şey olsa hepsi sana yüklenecek böyle şeyler hiç öenrmiyorum. Sen ne kadar gazını çıkarsan da gazı vardı ne yazık ki miniklerde bu gaz sıkıntısı bitmiyor. Sen bol bol kendin de kimyon çayı iç yediğin yemeklere boşca kimyon kat bebeğnede kimyon çayından içir bir çay kaşığı kadar. Ve bebeine günde 3 kex olmak üzere bir çay kaşığı kadar soğuk sıkım zeytinyağ ver bak göreceksin arada ki farkı 😘

Ah kurban olurum ona gaz ve kabızlık var sanırım annesi sen sakın görümceni dinleme o çocuğa bir şey olsa hepsi sana yüklenecek böyle şeyler hiç öenrmiyorum. Sen ne kadar gazını çıkarsan da gazı vardı ne yazık ki miniklerde bu gaz sıkıntısı bitmiyor. Sen bol bol kendin de kimyon çayı iç yediğin yemeklere boşca kimyon kat bebeğnede kimyon çayından içir bir çay kaşığı kadar. Ve bebeine günde 3 kex olmak üzere bir çay kaşığı kadar soğuk sıkım zeytinyağ ver bak göreceksin arada ki farkı 😘
Öyle yapacam inşallah iyi olur çok teşekkür ederim 😘🙏

Tüm sayfalar yüklendi.