Sorum var Kizlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde laviniaaa tarafından oluşturulan Kizlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 637 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil
Konbuyu başlatan laviniaaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Raziyye

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar pcosluyum bu ay femera kullandım sağda ve solda 21.8 mm olmam üzere 2 yumurtam gelismisti iğne kullandım iğnenin 14 günü evde twst yapmıştım fakat negatif adet günüme 2 gün var ama bugün kahve rengi lekelenmem oldu kaldı öyle. Ara ara kasiklarima agri giriyor ve karnımın sag ve sol tarafında batmalar oluyor böyle birsey yaşayan varmi yazarmisinz lütfen
Ben gelin olandan sonra 2 defa adet yaşadm aynı ayda biri ayn 2 si biri 29 oyle ilk kahve rengi geliyordu bende diyordum bu ne ya benden hic bi zaman boyle wey gelmiyordu ki ama oyrendmki hamişliye hazrlkmş Rabbim ksa zamanda InsAllah szede nasib etsin🤲🏻🥰

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar pcosluyum bu ay femera kullandım sağda ve solda 21.8 mm olmam üzere 2 yumurtam gelismisti iğne kullandım iğnenin 14 günü evde twst yapmıştım fakat negatif adet günüme 2 gün var ama bugün kahve rengi lekelenmem oldu kaldı öyle. Ara ara kasiklarima agri giriyor ve karnımın sag ve sol tarafında batmalar oluyor böyle birsey yaşayan varmi yazarmisinz lütfen
Test yaptinmi

laviniaaa

Kayıtlı Üye
rank
Yok hayır yapmadım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben gelin olandan sonra 2 defa adet yaşadm aynı ayda biri ayn 2 si biri 29 oyle ilk kahve rengi geliyordu bende diyordum bu ne ya benden hic bi zaman boyle wey gelmiyordu ki ama oyrendmki hamişliye hazrlkmş Rabbim ksa zamanda InsAllah szede nasib etsin🤲🏻🥰
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin sizin evlatlarınızı da size bağışlasın 🥰💖

Hayırlısı böyleymiş canım üzülme stres yapma eminim vakti zamanı vardır

Hayırlısı böyleymiş canım üzülme stres yapma eminim vakti zamanı vardır daha
Hayırlısı olsun nasipte ne zaman varsa o zaman olur 💖🥰

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İnşallah vardır canım kesin sonuç için adet gecikmeli bekle adetin geçtiği zaman kan testi ver

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Allah'ım gönlune göre versin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.