Sorum var Kizlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde nara.mecid tarafından oluşturulan Kizlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 328 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil
Konbuyu başlatan nara.mecid
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar bebegim daha 15 gunluk ama gece olunca cok rahatsiz oluyor uyuyo ama cabuk uyaniyo gazini cikariyo ama yine kucaga alinca kendini arkaya kiviriyo yerine koyamiyorum 5 dakikaya yine uyaniyo neden ola bilir acaba ilac veriyimmi qaz sancisi icin bilmiyorum ne yapacagimi

Lara

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar bebegim daha 15 gunluk ama gece olunca cok rahatsiz oluyor uyuyo ama cabuk uyaniyo gazini cikariyo ama yine kucaga alinca kendini arkaya kiviriyo yerine koyamiyorum 5 dakikaya yine uyaniyo neden ola bilir acaba ilac veriyimmi qaz sancisi icin bilmiyorum ne yapacagimi
Merhaba siz rezene çayı içebilirsiniz 1 çay kaşığı kadar bebek küçük ise onada icirebilirsiniz ve her gün 1 çay kaşığı kimyon yemenizi öneriyorum gaz için çok iyi oluyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebeğine ilaç verme , sen kendin gaz giderici şeyler tüket , rezene olabilir kimyon çayı olabilir . Her yemeğine bol bol kimyon koy. Bebeğine hakiki soğuk sıkım zeytinyağı ve günde 1 çay kaşığının ucu kadar . Ve sende soğuk sıkım zeytinyağı tüket yemeklerinde . Bebeğine sürekli olarak her emzirmeden sonra ilk gazını çıkart midede olanı ardından biraz bekledikten sonra ayak masajı yap bisiklet sürer givi 10 kez yap ardından hafifçe ayaklarını karnına it canım. Ondan sonrada karnına saat yönünün tersine ve saat yönüne doğru 10 kez elinle yuvarlak çizer gibi masajlar yap bağırsakları çalışsın.
Diğer ıyumama sebebi eğer çok kalın giydiriyorsan ondan da uyumaz ortamın ısısına göre giydirmeye özen göster.
Sağlıkla büyüt inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.