Sabredeceksin onun mama istediğini oda sende biliyorsun ama belirli bir açlık seviyesine gslince emin ol gözü mama görmeyecek. Ben oğluma kendi sütümü öyle bıraktıyorum 18 aylık düşün kocaman ama süt bağımlısı bende ona biberon aşılamaya çalışıyorum isterse yarım saat ağlasın vermiyorum aşırı uykusu gelince mecbur biberonu alıyor sabaha kadar da biberondan içiyor içmek isterse. Sende bebeğinin biraz ağlamasına göz yum . Şöyle diyim ağlıyorsa ilk göğsünü ver emzirmek için baktın almıyor ağlıyor mu al kucağına 10 15 dakika oynat tekrar ver yine aynısını mı yapıypr yine aynı böyle yap en som emin ol pes edip alıyor . Ben oğlum küçükken atam döneminde meme reddi yaşadık düşün mama vermediğim halde hiç o atak dönemini 1 haftada atlattık biz bu dediğim yöntemi yaptım düzeldi çok şükür sende öyle yap canımCanım dedigini yapicam nasıl peki onleyebilirim mamayı unutmayı çok zorluk çekiyorum sabaha karşı güzel emiyor sonra işte tam böyle uyanıkken emiyor iki üç yudumda kafasını çeviriyor ağlamaya başlıyor