😂bazen unutuyorum kulanmayi Aynı ben herşeyi unutuyorum yarım yamalak içmiş oluyorum 🥺
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 17 Kasım 2022 #71 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: bazen unutuyorum kulanmayi Genişletmek için tıkla ... Aynı ben herşeyi unutuyorum yarım yamalak içmiş oluyorum
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: bazen unutuyorum kulanmayi Genişletmek için tıkla ... Aynı ben herşeyi unutuyorum yarım yamalak içmiş oluyorum
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 17 Kasım 2022 #72 Hülya❤️' Alıntı: Gel beraber olsun Ayşem nasılsın cicegimmmm Genişletmek için tıkla ... İyiyim canımın içi sen nasılsın valla keşke gelebilsem beraber olsak muhabbet gırgır şamata ne güzel olurdu yaa
Hülya❤️' Alıntı: Gel beraber olsun Ayşem nasılsın cicegimmmm Genişletmek için tıkla ... İyiyim canımın içi sen nasılsın valla keşke gelebilsem beraber olsak muhabbet gırgır şamata ne güzel olurdu yaa
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 17 Kasım 2022 #73 Ayshe❣️' Alıntı: İyiyim canımın içi sen nasılsın valla keşke gelebilsem beraber olsak muhabbet gırgır şamata ne güzel olurdu yaa Genişletmek için tıkla ... Ayyyy Ayşem hemde nasıl güzel olurdu vallaha ya sana kahve yapardim sabahlardik iyiyim birtanem bende şükür
Ayshe❣️' Alıntı: İyiyim canımın içi sen nasılsın valla keşke gelebilsem beraber olsak muhabbet gırgır şamata ne güzel olurdu yaa Genişletmek için tıkla ... Ayyyy Ayşem hemde nasıl güzel olurdu vallaha ya sana kahve yapardim sabahlardik iyiyim birtanem bende şükür
D Dilek47 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 666 Konum Kızıltepe 17 Kasım 2022 #74 Agrin💕Zerya' Alıntı: Geçti artık ama sarımsaklı salçalı tavuk çorbası, bulgur pilavı yaptım yanına da karışık turşu ve ayran Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun canım bende en sonunda tavuklu yeşil fasulye bulgur pilavı yaptım yanında ayran vardı günü böyle tamamladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Kasım 2022 2uşaq anası' Alıntı: Butun kadinlarin 1numarali suali aksama menu....yazsinlar bana da yarın aksama fikir olur Genişletmek için tıkla ... Hahaa aynn
Agrin💕Zerya' Alıntı: Geçti artık ama sarımsaklı salçalı tavuk çorbası, bulgur pilavı yaptım yanına da karışık turşu ve ayran Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun canım bende en sonunda tavuklu yeşil fasulye bulgur pilavı yaptım yanında ayran vardı günü böyle tamamladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Kasım 2022 2uşaq anası' Alıntı: Butun kadinlarin 1numarali suali aksama menu....yazsinlar bana da yarın aksama fikir olur Genişletmek için tıkla ... Hahaa aynn
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 18 Kasım 2022 #75 Dilek47' Alıntı: Afiyet olsun canım bende en sonunda tavuklu yeşil fasulye bulgur pilavı yaptım yanında ayran vardı günü böyle tamamladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Kasım 2022 Hahaa aynn Genişletmek için tıkla ... Size de afiyet olsun canım
Dilek47' Alıntı: Afiyet olsun canım bende en sonunda tavuklu yeşil fasulye bulgur pilavı yaptım yanında ayran vardı günü böyle tamamladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Kasım 2022 Hahaa aynn Genişletmek için tıkla ... Size de afiyet olsun canım
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 18 Kasım 2022 #76 Dilek47' Alıntı: Ay benim koca benimkide çok pilavcı Genişletmek için tıkla ... Pilav yiyeyiye ah gobegim diyolar ben diyom askim nezaman dogum yapacaksin sanalardir gobek var bebek yok diyom espiri yapiyom evet zaiflamam lazim diyoo nerda ya hergun disarida pilav evde pilav
Dilek47' Alıntı: Ay benim koca benimkide çok pilavcı Genişletmek için tıkla ... Pilav yiyeyiye ah gobegim diyolar ben diyom askim nezaman dogum yapacaksin sanalardir gobek var bebek yok diyom espiri yapiyom evet zaiflamam lazim diyoo nerda ya hergun disarida pilav evde pilav
D Dilek47 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 666 Konum Kızıltepe 18 Kasım 2022 #77 Agrin💕Zerya' Alıntı: Size de afiyet olsun canım Genişletmek için tıkla ... Sağol tşk ederim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Naziko' Alıntı: Pilav yiyeyiye ah gobegim diyolar ben diyom askim nezaman dogum yapacaksin sanalardir gobek var bebek yok diyom espiri yapiyom evet zaiflamam lazim diyoo nerda ya hergun disarida pilav evde pilav Genişletmek için tıkla ... Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Naziko' Alıntı: Pilav yiyeyiye ah gobegim diyolar ben diyom askim nezaman dogum yapacaksin sanalardir gobek var bebek yok diyom espiri yapiyom evet zaiflamam lazim diyoo nerda ya hergun disarida pilav evde pilav Genişletmek için tıkla ... Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Naziko' Alıntı: Pilav yiyeyiye ah gobegim diyolar ben diyom askim nezaman dogum yapacaksin sanalardir gobek var bebek yok diyom espiri yapiyom evet zaiflamam lazim diyoo nerda ya hergun disarida pilav evde pilav Genişletmek için tıkla ... Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Naziko' Alıntı: Pilav yiyeyiye ah gobegim diyolar ben diyom askim nezaman dogum yapacaksin sanalardir gobek var bebek yok diyom espiri yapiyom evet zaiflamam lazim diyoo nerda ya hergun disarida pilav evde pilav Genişletmek için tıkla ... Bi zamanlar küçükken ben bunu desene söylerdim dede ne zaman bebeğin olucak annenb doğurdu sen doğurmadın gibisinden soylenirdim çocuk aklı işte
Agrin💕Zerya' Alıntı: Size de afiyet olsun canım Genişletmek için tıkla ... Sağol tşk ederim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Naziko' Alıntı: Pilav yiyeyiye ah gobegim diyolar ben diyom askim nezaman dogum yapacaksin sanalardir gobek var bebek yok diyom espiri yapiyom evet zaiflamam lazim diyoo nerda ya hergun disarida pilav evde pilav Genişletmek için tıkla ... Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Naziko' Alıntı: Pilav yiyeyiye ah gobegim diyolar ben diyom askim nezaman dogum yapacaksin sanalardir gobek var bebek yok diyom espiri yapiyom evet zaiflamam lazim diyoo nerda ya hergun disarida pilav evde pilav Genişletmek için tıkla ... Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Naziko' Alıntı: Pilav yiyeyiye ah gobegim diyolar ben diyom askim nezaman dogum yapacaksin sanalardir gobek var bebek yok diyom espiri yapiyom evet zaiflamam lazim diyoo nerda ya hergun disarida pilav evde pilav Genişletmek için tıkla ... Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Naziko' Alıntı: Pilav yiyeyiye ah gobegim diyolar ben diyom askim nezaman dogum yapacaksin sanalardir gobek var bebek yok diyom espiri yapiyom evet zaiflamam lazim diyoo nerda ya hergun disarida pilav evde pilav Genişletmek için tıkla ... Bi zamanlar küçükken ben bunu desene söylerdim dede ne zaman bebeğin olucak annenb doğurdu sen doğurmadın gibisinden soylenirdim çocuk aklı işte
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 18 Kasım 2022 #78 Dilek47' Alıntı: Sağol tşk ederim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Bi zamanlar küçükken ben bunu desene söylerdim dede ne zaman bebeğin olucak annenb doğurdu sen doğurmadın gibisinden soylenirdim çocuk aklı işte Genişletmek için tıkla ... bide bizim pilavlar bol etli havuclu yagli bise
Dilek47' Alıntı: Sağol tşk ederim canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Kasım 2022 Hahaa Allah'tan benim eşim göbekli değil göbekten nefret ediyorum ildiye kilosuna dikkat ediyor benim ki Bi zamanlar küçükken ben bunu desene söylerdim dede ne zaman bebeğin olucak annenb doğurdu sen doğurmadın gibisinden soylenirdim çocuk aklı işte Genişletmek için tıkla ... bide bizim pilavlar bol etli havuclu yagli bise
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 18 Kasım 2022 #79 Naziko' Alıntı: bide bizim pilavlar bol etli havuclu yagli bise Genişletmek için tıkla ... Esim çok seviyor ben hiç pilav sevmiyorum
Naziko' Alıntı: bide bizim pilavlar bol etli havuclu yagli bise Genişletmek için tıkla ... Esim çok seviyor ben hiç pilav sevmiyorum
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 18 Kasım 2022 #80 Hülya❤️' Alıntı: Esim çok seviyor ben hiç pilav sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... Enesteya bizim pilavdan bi yap begenecekmi
Hülya❤️' Alıntı: Esim çok seviyor ben hiç pilav sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... Enesteya bizim pilavdan bi yap begenecekmi