Insallah canım sagolCanım tarama testlerine güvenip amniyosentez yaptırma çok riskli o testlerin hiçbir güvenilirliği, kesinliği yok tanı testi değiller zaten boşuna bebeğini riske atma bence detaylı ultrasonu bekle onu yaptır önce orada da bi sıkıntı çıkarsa kandan bakılan testler varmış bebeğe zararı olmaz en azından araştır onları yaptır sonrasında. İnşallah bi sıkıntı olmaz da sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah bağışlasınBenim temiz çıktı canım ALLAHA şükür oğlum doğdu bir sıkıntı yok.
Allah bağışlasınBenim temiz çıktı canım ALLAHA şükür oğlum doğdu bir sıkıntı yok.
Canım sonucun ne çıktı yaptırdıktan sonraEnse kalınlığı varsa ve bır cok sorun goruntuyorsa ben yaptırırdım canım sağlık onemli her zaman her sey de risk vardır Allaha sığın
Canım sonucun ne çıktı yaptırdıktan sonraEnse kalınlığı varsa ve bır cok sorun goruntuyorsa ben yaptırırdım canım sağlık onemli her zaman her sey de risk vardır Allaha sığın
Son düzenleme: