Kızlar bakar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Kızlar bakar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 799 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim 4 aylık oldu dün sağlık ocağına gittik aşı için ve hemşire kan ilacı şurup verdi her bebek kullanılıyor dedi siz kullandınız mı acaba yada yan etkisi falan oldu mu
Aç karınla 5 damla ver dedi birde

Ekli dosyalar

• IMG_0307.jpeg
    IMG_0307.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 50

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bebeğim 4 aylık oldu dün sağlık ocağına gittik aşı için ve hemşire kan ilacı şurup verdi her bebek kullanılıyor dedi siz kullandınız mı acaba yada yan etkisi falan oldu mu
Ben bunu kullanmadım özeldeki doktor kullanma dedi.Bunun lekesi çıkmıyor bebekler sevmiyor tükürüyor.Ben eczaneden özel kan ilacı beyaz toz aldım hazırlayıp damlayla verdim

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ben kulandım ama pek faydası yok gibi cocukların midesi bulanıyordu bırktım kulanmayı sonradan

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Ben bunu kullanmadım özeldeki doktor kullanma dedi.Bunun lekesi çıkmıyor bebekler sevmiyor tükürüyor.Ben eczaneden özel kan ilacı beyaz toz aldım hazırlayıp damlayla verdim
Yani biz alsak da bi yan etkisi olmaz dimi bunun kullansam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben kulandım ama pek faydası yok gibi cocukların midesi bulanıyordu bırktım kulanmayı sonradan
Peki vermediğiniz zaman bi sorun oldu mu kan değerlerinde

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben iki kızımda da kullanmadım mide bulantısı ve ishal yapıp dişleri karartıyordu ben başka yazdırmıştım sigortanın karşılamadığı çoğu kişi bu şuruptan şikayet edıyodu zaten ishal ve diş karartması yüzünden

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Valla canım kakası bi tuhaf oldu benimkinin zaten kıyafetleri de hep mahvoldu ondan ben uzun süre kullanmadım

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım kakası bi tuhaf oldu benimkinin zaten kıyafetleri de hep mahvoldu ondan ben uzun süre kullanmadım
Bende kullanmama taraftarıyım da ondan sorayım dedim de ya bide çok sacma daha bebek yani bu yaşta ilaça bağlıyorlar
Yani bebeğin bir kan tahlili yaparsın eğer ihtiyaç duyuyorsa verirsin yani kafasına göre verince bir şüphelendim neye dayanarak veriyorsun yani

Canım ben iki kızımda da kullanmadım mide bulantısı ve ishal yapıp dişleri karartıyordu ben başka yazdırmıştım sigortanın karşılamadığı çoğu kişi bu şuruptan şikayet edıyodu zaten ishal ve diş karartması yüzünden
Ya ben bir 2 saat oluyor beş damla verdim yani bir yüzüne ekşitti ama öyle kusma gibi bir tepki vermedi de yani sanırım ben de kullanmasam daha iyi olacak

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

Valla olmadı sadece arada vermeye çalış zaten bebeklerde sevmiyor tadını bir elbiseye yada bir yere döküldümüde lekesi çıkmıyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Oceanın var ilk oğlumda onu kullandım bu oğlumda da yine ondan alacağım. Bunları kullanmıyorum yan etkileri çok

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Valla olmadı sadece arada vermeye çalış zaten bebeklerde sevmiyor tadını bir elbiseye yada bir yere döküldümüde lekesi çıkmıyor
Evet ya bu gün veriyim bi dedim denemek amaçlı ağızından aktı leke kaldı

Oceanın var ilk oğlumda onu kullandım bu oğlumda da yine ondan alacağım. Bunları kullanmıyorum yan etkileri çok
Ne gibi yan etki oldu pki

Tüm sayfalar yüklendi.