Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bebeğim 4 aylık oldu dün sağlık ocağına gittik aşı için ve hemşire kan ilacı şurup verdi her bebek kullanılıyor dedi siz kullandınız mı acaba yada yan etkisi falan oldu mu
Aç karınla 5 damla ver dedi birde
Kızlar bebeğim 4 aylık oldu dün sağlık ocağına gittik aşı için ve hemşire kan ilacı şurup verdi her bebek kullanılıyor dedi siz kullandınız mı acaba yada yan etkisi falan oldu mu
Ben bunu kullanmadım özeldeki doktor kullanma dedi.Bunun lekesi çıkmıyor bebekler sevmiyor tükürüyor.Ben eczaneden özel kan ilacı beyaz toz aldım hazırlayıp damlayla verdim
Ben bunu kullanmadım özeldeki doktor kullanma dedi.Bunun lekesi çıkmıyor bebekler sevmiyor tükürüyor.Ben eczaneden özel kan ilacı beyaz toz aldım hazırlayıp damlayla verdim
Canım ben iki kızımda da kullanmadım mide bulantısı ve ishal yapıp dişleri karartıyordu ben başka yazdırmıştım sigortanın karşılamadığı çoğu kişi bu şuruptan şikayet edıyodu zaten ishal ve diş karartması yüzünden
Bende kullanmama taraftarıyım da ondan sorayım dedim de ya bide çok sacma daha bebek yani bu yaşta ilaça bağlıyorlar
Yani bebeğin bir kan tahlili yaparsın eğer ihtiyaç duyuyorsa verirsin yani kafasına göre verince bir şüphelendim neye dayanarak veriyorsun yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım ben iki kızımda da kullanmadım mide bulantısı ve ishal yapıp dişleri karartıyordu ben başka yazdırmıştım sigortanın karşılamadığı çoğu kişi bu şuruptan şikayet edıyodu zaten ishal ve diş karartması yüzünden
Ya ben bir 2 saat oluyor beş damla verdim yani bir yüzüne ekşitti ama öyle kusma gibi bir tepki vermedi de yani sanırım ben de kullanmasam daha iyi olacak