Kızlar bakar mısınız bi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız bi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 231 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız bi
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 5 ay 2 haftalık ve sütüm yetmediği için mama da veriyorum ve ayrıca kaşık mama vermeyi düşünüyorum 5 aylık bebekler için de var sizce vermeli miyim yada siz veriyor muydunuz bi yan etkisi olur mu ?

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: 5 Aylık Bebeğe Kaşık Maması Verilir mi?

Cevap: Merhaba, 5 aylık bebeğinize sütünüze ek olarak mama veriyor olmanız güzel. Kaşık mamasına gelince, doktorunuza danışarak başlamanız en sağlıklısı olacaktır. Genellikle 6. aydan itibaren ek gıdaya geçilmesi öneriliyor. Ancak bebeğinizin gelişimine ve ihtiyaçlarına göre doktorunuz daha erken başlayabileceğinizi söyleyebilir. Eğer doktorunuz uygun görürse, glutensiz pirinç unu ile hazırlanan kaşık mamalarıyla başlayabilirsiniz. Yan etkileri konusunda ise, her bebek farklı tepki verebilir. Başlangıçta küçük miktarlarda vererek bebeğinizin nasıl tepki verdiğini gözlemleyin. Herhangi bir alerjik reaksiyon (ciltte kızarıklık, kaşıntı, kusma, ishal vb.) görürseniz hemen doktorunuza başvurun. Umarım bebeğiniz için en doğru kararı verirsiniz!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 5 ay 2 haftalık ve sütüm yetmediği için mama da veriyorum ve ayrıca kaşık mama vermeyi düşünüyorum 5 aylık bebekler için de var sizce vermeli miyim yada siz veriyor muydunuz bi yan etkisi olur mu ?
Bence erken cnm en iyisi bır doktora danışman derim genelde onlar söylüyorlar

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ayşenur 5 aylıkken başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam şu aralar pek girmese de onun postlarında vardı üşenmezsen bi bakarsın canım

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.