Kızlar bakar mısınız?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,020 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız?
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Sabahtan beri bir numara var arıyor sürekli ve açıyorum cevap vermiyor yarım saatte bir arıyor açıyorum cevap yok engelledim ama hala bakıyorum yarım saatte bir aramaya devam etmiş 🙄 anlamadım ki arıyor niye konuşmuyor. Dönüp aramaya da korktum ne olur ne olmaz diye. Ne yapsam sizce ilk defa başıma geldi yada artık kaldı mı telefon sapıklığı yada dolandırıcılık olabilir mi diye korktum iyice paranoyak oldum 😟🧐🤔
Türk Telekoma ait diye yazıyordu internette aradım müşteri temsilcisi ile konuştum evet bize ait kampanya bilgilendirme numaramız dedi. Dedim defalarca arayıp cevap verilmiyor kadın dediki otomatik olarak sürekli arıyor dedi nasıl rahatladım 😂😂😅 Bu arada sizi de ararlarsa korkmayın 0507 ile başlayıp 4950 ile biten bir numara 🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Faturalı hat, ev interneti veya kampanya için aramışlardır kuzum. Bunlar için sabit hatlardan aranmıyor artık normal cep numarası gibi numaralardan aranıyor
Evet öyleymiş de saçma olmuş yaa bide arıyor aciyorum alo alo cevap yok 😅😅 normal cep numarası ile aranilir mı korktum ya dolandırıcı mı bulaştı diye geçenlerde eşimi dolandırmaya çalıştılar baya kartlariyla alakalı mevzular konuştular korktum dedim ondan bana mı geçtiler 😂😂 iyice paranoya oldum

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Bilmem hiç başıma gelmedi korktum sürekli arıyor derdi ne anlamadım eşime arayıp desem mi acaba numarayı
Benimde başıma geldi ben engelliyorum o başka numaradan arardı esimi aradım dedim biri beni sürekli arıyor sesimi dinliyor sonra kapatıyor 1 saat sonra tekrar arıyor dedim esim aradi esiminde sesini erkek olduğunu duyunca engellemiş

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Sabahtan beri bir numara var arıyor sürekli ve açıyorum cevap vermiyor yarım saatte bir arıyor açıyorum cevap yok engelledim ama hala bakıyorum yarım saatte bir aramaya devam etmiş 🙄 anlamadım ki arıyor niye konuşmuyor. Dönüp aramaya da korktum ne olur ne olmaz diye. Ne yapsam sizce ilk defa başıma geldi yada artık kaldı mı telefon sapıklığı yada dolandırıcılık olabilir mi diye korktum iyice paranoyak oldum 😟🧐🤔
Bendede.ayni durum oluyodu aciyordum susuyordu eşim aradi yene susdu engeldim.defeoldi bence engele gitsin

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bnce eşine söyle canım engeleldim de

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benimde başıma geldi ben engelliyorum o başka numaradan arardı esimi aradım dedim biri beni sürekli arıyor sesimi dinliyor sonra kapatıyor 1 saat sonra tekrar arıyor dedim esim aradi esiminde sesini erkek olduğunu duyunca engellemiş
Bizim numara Türk Telekom müşteri temsilcisiymiş ama normal numara ile aramışlar bunu anlamadım boşuna strese soktular beni ya 😅😅

Eşime demedim henüz ama numarayı internetten de araştırdım türk Telekom numarası yazıyordu müşteri temsilcisini aradım sordum bizim numara kampanyalar için aradığımız numaramız dedi ama saçma yani normal telefon numarası eskiden 444lü numarayla arardı Türk Telekom ama olsun içim rahatladı 😅😅

Eşime demedim henüz ama numarayı internetten de araştırdım türk Telekom numarası yazıyordu müşteri temsilcisini aradım sordum bizim numara kampanyalar için aradığımız numaramız dedi ama saçma yani normal telefon numarası eskiden 444lü numarayla arardı Türk Telekom ama olsun içim rahatladı 😅😅
Bendede.ayni durum oluyodu aciyordum susuyordu eşim aradi yene susdu engeldim.defeoldi bence engele gitsin
Engelledim çünkü dolandırıcı mı acaba diye korktum sonra internete yazdım numarayı Türk Telekom'a aitmiş müşteri temsilcisi de onayladı bize ait dedi ama arayıp sessiz durmaları ilginç tabi 🙄 ama içim rahatladı ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.