Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla bana o açtığı posttan sonra çok garip geldi birde ben 19.51 de açık açık anlarız kimin açtığını görürüz deidktsn somra mesajı okuyup gitti uygualmdan sonra hiç girmedi daha da garibime gitti açıkçası
Hayırlı kandiller öncelikle burada kendi başımıza karar almak istemedim o yüzden oy birliği ile karar vereceğim. Biliyorsunuz geçenlerde bir arkadaş 2 tane hesap açıp 2 hesaptan birinde Azeri olarak diğerinde de sanki Türkiye'de yaşıyormuş gibi gösterdi kendini ve biz bir açıklama yapmasını aksi takdirde silineceğimi söyledik ama o arkadaş o olaydan sonra hiç girmedi dahs doğrusu biz ona hesabı açan kişi her türlü anlaşılır deidktsn sonra ortalıktan kayboldu. Şimdi size sorum arkadaşı uygualmdan silelim mi yoksa kalsın mı?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkürler canım bence de ya aslında bu uygulama da tek hesap açılsa kadın olduğu bilinip öyle alınsa bazen özel hayatla özel durumla ilgili postlar oluyor yani