Sorum var Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 605 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tatlı telaşım kızım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım biliyorum geçici bir süreç ama kızım zayıfladı gün içerisinde emmek istemediği vakitlerde sağıp kaşıkla verecem diğer türlü o aç diye üzülüyorum biberonu tutmuyor zaten suyunu bile kaşıkla veriyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Wee nin elektrikli olanıni mi alayım canım kullanışlı mı
Ha kaşık olur o zaman kuzum seni çok iyi anlıyorum ben kayraya ek gıdayı bilerek erken başlamıştım o yüzden emmediği zamsn yoğurt çorba vs verşyprdum

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Canım biliyorum geçici bir süreç ama kızım zayıfladı gün içerisinde emmek istemediği vakitlerde sağıp kaşıkla verecem diğer türlü o aç diye üzülüyorum biberonu tutmuyor zaten suyunu bile kaşıkla veriyorum

Wee nin elektrikli olanıni mi alayım canım kullanışlı mı
Wee nin elektrikli olanindan ben de cok memnun kalmistim...
Meme reddi oldugu donemlerde pompayi kullanmak yerine cay bardagina 2 yemek kasigi kadar sagip kasikla icirdikten sonra memeyi veriyordum kabul ediyordu. İlk once bu yontemi de dene istersen bacim. Qma manuel pompa bosuna alma, kendini cok fazla yorarsin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Meme reddi oldugu donemlerde pompayi kullanmak yerine cay bardagina 2 yemek kasigi kadar sagip kasikla icirdikten sonra memeyi veriyordum kabul ediyordu. İlk once bu yontemi de dene istersen bacim. Qma manuel pompa bosuna alma, kendini cok fazla yorarsin
Ay bende aynı bunun gibi yapıp sütü direk çay kaşığına bir şli damla sağıp ağzına veriyordum bakıyor süy veriyordum hemen emmeye başlıyordu

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Yaa çok teşekkür ederim deneyecem 🥰

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim ☺️ sonucu merakla bekliyorum ☺️
Tmm canım 🥰

Ben kullanyorum kuzum ama biraz zor oluyor kolun yoruluyor belli zaman sonra imkanın var ise otomatik öneririm
Can eşim dün nöbetçi eczaneyi aradı otomatik 220 dedi bakınıyoruz daha

Bizde bir sorun olmadı valla kuzum
Çok şükür yarasın paşama öp yerime bal yanaklarıni 🥰 yaklaşık dört buçuk aylık artık yediklerimden veririm ağzına da verdiğim gibi diliyle çıkarıyor bide can içine baharat konmuş yemeği versem sorun olur mu çok baskın olmuyor baharatı

Rica ederim ☺️ sonucu merakla bekliyorum ☺️
Canım demin denedim benimki inat bir çocuk olduğu için yine reddetti memeyi

Ay bende aynı bunun gibi yapıp sütü direk çay kaşığına bir şli damla sağıp ağzına veriyordum bakıyor süy veriyordum hemen emmeye başlıyordu
Canım kayra kaç aylıkken başladın ek gıdaya neler veriyordun mesela

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar