Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kucağına alışma diye bir şey uok kuzum alışşa benim oğlum ilk 3 ay biz hep hastanede geçirdik hep kucağımda yattı ama alışmadı bir bebek kendini sıkıyorsa gazdan yapar bunu. Oğlum mesela 3 ayın sonunda ben onu bırakınca bile bıraktığım yerde uyuyordu. Yani alışmıyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yasa bu bebekten bebeğe değişiyor olabilir yanş belki de tamamen benim oğlumun huyu öyledir diğer bebekleri bilemem ama bir uzmanın yazısında bebek kucağa alışmaz yazıyordu ne kadar doğru bilemem kendi oğluma bakarak yorum yaparsam bana göre doğru ama diğer ebeveynleri bilemicem
Gaz veya alerji kaynaklı olabilir kakasını takip et
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr