Kızlar ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum neden hala bu adamın yanındayım onu da bilmiyorum çok alttan alıp bazı şeyleri görmezden geliyorum sırf huzursuz olmayalım çocuklarım babasiz büyümesin diye birde annem kalp hastası annemin yanına geldim iki çocuğum da salgına yakalanmisti evde bakamiyodum anneme geldim annem de hastaydı kalp hastası çocuklara annem de daha iyi bakıyorum eşim de hala madde içmeye devam ediyor benim hesabımda para oluyor istiyor atıyorum idda oynuyor maddeyi kullanıyor iyi oluyor bana sonra bir bakıyorum kötü oluyor dün bacagimda emara girdim birde yarın sabah 9 da var gircem dün dedim eşime annem bırakmiyor diyor kal pazar günü baban götürur seni eşime dedm ilk başta sinirlendi sonra bişey demedi bugün de baktım bağırıyor laflar söylüyor eve geliyosun falan diyor strese soktu beni anneme yansitmamak için odaya girdim öyle konuştum birde bend panik atak var strese girdim elim ayağım titremeye başladı mide bulantısı tuttu gorumceme dedim eşim böyle böyle davranıyor oda dedi kendine gelsin hastanene git ne derse desin dedi ben de eşime sen iyi değilsin neymiş gece rüya görmüş çocuklar hakkında aramış beni neden acmamisim bizde uyuyorduk sessize almıştım telefonu ne yapacağımı bilmiyorum