Kızlar bakarmisiniz bi acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asafın Annesi tarafından oluşturulan Kızlar bakarmisiniz bi acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 856 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmisiniz bi acil
Konbuyu başlatan Asafın Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esma Tanık

Asafın Annesi

Kayıtlı Üye
rank
11 haftalık hamileyim bebegimi sol tarafimda hissettim sonrasında kasık ağrısı neden olabilir birde solda hissedilen bebek cinsiyet tahmininiz varmi

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
11 haftalık hamileyim bebegimi sol tarafimda hissettim sonrasında kasık ağrısı neden olabilir birde solda hissedilen bebek cinsiyet tahmininiz varmi
Daha cok küçük canim hissetmen cok zor bağırsak hareketleri dir onlar ilk gebelikse 20 ikinci gebelikte 16 dan sonra hissediliyor genelde solda sagda olmasida bişey değiştirmiyor ikiside soldaydi benim ilki oglan buda kiz

Asafın Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Daha cok küçük canim hissetmen cok zor bağırsak hareketleri dir onlar ilk gebelikse 20 ikinci gebelikte 16 dan sonra hissediliyor genelde solda sagda olmasida bişey değiştirmiyor ikiside soldaydi benim ilki oglan buda kiz
Benim ikinci hamileligim canm ama bugün hissettim gerçekten:) bi kıpırdama oldu oğlumu da ilk sağ tarafta hissetmiştim bakalım hakkımızdan hayırlısı

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bebgegin sağ veya sol tarafta olması cinsiyet belirlemez.. senin daha çok küçük bebek haraketleri degildir sadece bebeğin yer edinmeye çalışiyir şuan hareketlerini hissetmen zor..

Tüm sayfalar yüklendi.