Kızlar bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Kızlar bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,554 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmısınız
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ahhh şöyle bir dayımız olmadı yaa benim rahmetli dayım otobüs almaya niyetlendi de babam borç vermedi diye senelerce onun yüzünden fırsatı kaçırdım diye babamı anlattı durdu her yerde 😅 O kadar büyük bir yerse zaten bir şey olmaz yaa hoparlörlerden uzak durursan azcık belki prenses biraz izin verir sana 🥰
Yaaa kötü olmuş kizz nasip kısmet demekki 😂😂 ah ah benimde öyle bir dayım hiç olamadı 😂😂 ay inşallah ya kız değişiklik olur moraller hep sıfır güldüğüme bakma oğluma da bize de moral olur değişiklik olur bilmiyorum belki giderim belki gitmem bakacağız artık 😉 bn çocuğum için tüm sosyal aktiviteden geri kalan vazgeçen biriyim bir yere niyetlenrm oğlum yok anne gitmeyelim der gitmem sırf üzülmesin orada mutsuz oturmasın diye nebileyim oğlum 8.30 en geç 9 da yatar akşam gezmesi de o saate kadar ancak 😂

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yaaa kötü olmuş kizz nasip kısmet demekki 😂😂 ah ah benimde öyle bir dayım hiç olamadı 😂😂 ay inşallah ya kız değişiklik olur moraller hep sıfır güldüğüme bakma oğluma da bize de moral olur değişiklik olur bilmiyorum belki giderim belki gitmem bakacağız artık 😉 bn çocuğum için tüm sosyal aktiviteden geri kalan vazgeçen biriyim bir yere niyetlenrm oğlum yok anne gitmeyelim der gitmem sırf üzülmesin orada mutsuz oturmasın diye nebileyim oğlum 8.30 en geç 9 da yatar akşam gezmesi de o saate kadar ancak 😂
Ay benim de öyle oldu artık 7 buçukta huysuzlanmaya başlıyor her şeyi ona göre ayarlıyorum 😅 Yarın Sıla’nın konseri varmış Bozüyük’te ücretsiz hem de ama 10’da başlayacakmış eşim dedi işte güzel olurdu falan diye dedim Ülkü hanımın programına uymuyor Sıla Hanım Ülkü Hanımın teşriflerini istiyorsa öğlen 3-4 gibi gelsin 😅

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ay benim de öyle oldu artık 7 buçukta huysuzlanmaya başlıyor her şeyi ona göre ayarlıyorum 😅 Yarın Sıla’nın konseri varmış Bozüyük’te ücretsiz hem de ama 10’da başlayacakmış eşim dedi işte güzel olurdu falan diye dedim Ülkü hanımın programına uymuyor Sıla Hanım Ülkü Hanımın teşriflerini istiyorsa öğlen 3-4 gibi gelsin 😅
😂😂😂 bayağı iyiydi 😂😂 ya şansına peki yakınsa uyuyunca gtsen arkadaşlrnla eşin evde dursun😂😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😂😂😂 bayağı iyiydi 😂😂 ya şansına peki yakınsa uyuyunca gtsen arkadaşlrnla eşin evde dursun😂😂😂😂
Yaa cook iyi ücretsiz de ahh ah ne fırsatlar kaçırıyoruz

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaa cook iyi ücretsiz de ahh ah ne fırsatlar kaçırıyoruz
Bozüyük 45 dakika ama kızımsız gitmemm biz ediyle büdüyüz ayrılamayız daha da 😅

Tüm sayfalar yüklendi.