Kızlar hep kırmızı anlayan varmı😔
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 8 Şubat 2024 #1 Kızlar hep kırmızı anlayan varmı Ekli dosyalar Screenshot_20240208-172402.png 155.8 KB · Görüntüleme: 149
Ç Çağnurrr20 💜 Ecrin Vera'm🐣 💜 Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 2,203 8 Şubat 2024 #2 Hülya12' Alıntı: Kızlar hep kırmızı anlayan varmı Genişletmek için tıkla ... Aşkım yok valla anlamadım yaa Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda
Hülya12' Alıntı: Kızlar hep kırmızı anlayan varmı Genişletmek için tıkla ... Aşkım yok valla anlamadım yaa Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 8 Şubat 2024 #3 Çağnur.klcarsln' Alıntı: Aşkım yok valla anlamadım yaa Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda Genişletmek için tıkla ... Çok korkuyorum ağlamaktan bir hal oldum
Çağnur.klcarsln' Alıntı: Aşkım yok valla anlamadım yaa Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda Genişletmek için tıkla ... Çok korkuyorum ağlamaktan bir hal oldum
Ç Çağnurrr20 💜 Ecrin Vera'm🐣 💜 Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 2,203 8 Şubat 2024 #4 Hülya12' Alıntı: Çok korkuyorum ağlamaktan bir hal oldum Genişletmek için tıkla ... Ya cnm valla bak bnde üzüldüm yemin ediyorum ki yaa keşke elimden birşey gelse kıyamam size yaadualarım sizinle
Hülya12' Alıntı: Çok korkuyorum ağlamaktan bir hal oldum Genişletmek için tıkla ... Ya cnm valla bak bnde üzüldüm yemin ediyorum ki yaa keşke elimden birşey gelse kıyamam size yaadualarım sizinle
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 8 Şubat 2024 #5 Çağnur.klcarsln' Alıntı: Ya cnm valla bak bnde üzüldüm yemin ediyorum ki yaa keşke elimden birşey gelse kıyamam size yaadualarım sizinle Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuzum Allah razi olsun
Çağnur.klcarsln' Alıntı: Ya cnm valla bak bnde üzüldüm yemin ediyorum ki yaa keşke elimden birşey gelse kıyamam size yaadualarım sizinle Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuzum Allah razi olsun
Ç Çağnurrr20 💜 Ecrin Vera'm🐣 💜 Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 2,203 8 Şubat 2024 #6 Hülya12' Alıntı: Teşekkür ederim kuzum Allah razi olsun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım rabbim senden de razı olsun inşallah Rabim yardımcınız olsun
Hülya12' Alıntı: Teşekkür ederim kuzum Allah razi olsun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım rabbim senden de razı olsun inşallah Rabim yardımcınız olsun
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 8 Şubat 2024 #7 Çağnur.klcarsln' Alıntı: Rica ederim canım rabbim senden de razı olsun inşallah Rabim yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım
Çağnur.klcarsln' Alıntı: Rica ederim canım rabbim senden de razı olsun inşallah Rabim yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,554 Konum Kırklareli 8 Şubat 2024 #8 Hülya12' Alıntı: Kızlar hep kırmızı anlayan varmı Genişletmek için tıkla ... Canım doktor gördü mü sonuçları değerleri neden düşük çıktı acaba eğer enfeksiyon varsa ondan kaynaklı düşük çıkmış olabilir korkma
Hülya12' Alıntı: Kızlar hep kırmızı anlayan varmı Genişletmek için tıkla ... Canım doktor gördü mü sonuçları değerleri neden düşük çıktı acaba eğer enfeksiyon varsa ondan kaynaklı düşük çıkmış olabilir korkma
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 8 Şubat 2024 #9 Hülya12' Alıntı: Kızlar hep kırmızı anlayan varmı Genişletmek için tıkla ... Kimin tahlilleri canım vitamin ve kan değerleri düşük çıkmış
Hülya12' Alıntı: Kızlar hep kırmızı anlayan varmı Genişletmek için tıkla ... Kimin tahlilleri canım vitamin ve kan değerleri düşük çıkmış
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 8 Şubat 2024 #10 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Canım doktor gördü mü sonuçları değerleri neden düşük çıktı acaba eğer enfeksiyon varsa ondan kaynaklı düşük çıkmış olabilir korkma Genişletmek için tıkla ... Kuzum kanda çok enfeksiyon çıktı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Şubat 2024 Mariya🌼' Alıntı: Kimin tahlilleri canım vitamin ve kan değerleri düşük çıkmış Genişletmek için tıkla ... Umutun kuzum
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Canım doktor gördü mü sonuçları değerleri neden düşük çıktı acaba eğer enfeksiyon varsa ondan kaynaklı düşük çıkmış olabilir korkma Genişletmek için tıkla ... Kuzum kanda çok enfeksiyon çıktı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Şubat 2024 Mariya🌼' Alıntı: Kimin tahlilleri canım vitamin ve kan değerleri düşük çıkmış Genişletmek için tıkla ... Umutun kuzum