Kızlar bakarmisniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yazgülü(semra) tarafından oluşturulan Kızlar bakarmisniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 366 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmisniz
Konbuyu başlatan Yazgülü(semra)
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi nette biraz araştırma yaparken gördüm 27 ve 36 hafta arası boğmaca karma aşısı yaptirmayi unutmayın yazıyordu gebelikte tetenoz aşısı dışında asi varmi malum tıp sürekli gelişiyor on yıl ara verince ilk gibi çoğu şeyi yeni ogreniyorum 🥰 birde bu perinatoloji muayenesi ne gecmi kaldım 30+3 haftalık olduk birde bu aralar canim tatlı istiyor ama bebeğimin suyu fazla dedi doktor yemem de sakınca varmı doktora sormayı unuttum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı ultrason için geç kalmışsın canım 20 ile 24 arası diyorlar ama karma aşıyı duymadım valla 😅😅

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi nette biraz araştırma yaparken gördüm 27 ve 36 hafta arası boğmaca karma aşısı yaptirmayi unutmayın yazıyordu gebelikte tetenoz aşısı dışında asi varmi malum tıp sürekli gelişiyor on yıl ara verince ilk gibi çoğu şeyi yeni ogreniyorum 🥰 birde bu perinatoloji muayenesi ne gecmi kaldım 30+3 haftalık olduk birde bu aralar canim tatlı istiyor ama bebeğimin suyu fazla dedi doktor yemem de sakınca varmı doktora sormayı unuttum
Merhaba bogmaca aşısı şu an hamilelikte riskli bölgelerde yapılıyo ayrıntılı ultrason 20-24.hafta arası yapılıyo suyunuzun fazlalığı için doktorunuzun şeker takibi yapması gerekirdi

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bogmaca aşısı şu an hamilelikte riskli bölgelerde yapılıyo ayrıntılı ultrason 20-24.hafta arası yapılıyo suyunuzun fazlalığı için doktorunuzun şeker takibi yapması gerekirdi
Seker yüklemesi yapıldığı zaman suyum normaldi şekerim normal çıktı bir hafta sonra gittim suyun fazla dedi iki hafta sonra hala fazlaysa tekrar şeker yüklemesi yaparız dedi

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Seker yüklemesi yapıldığı zaman suyum normaldi şekerim normal çıktı bir hafta sonra gittim suyun fazla dedi iki hafta sonra hala fazlaysa tekrar şeker yüklemesi yaparız dedi
Fazla tüketmemeye çalış takip etmesi lazım doktorun açlık tokluk şekerini böyle bi sorun varsa devlet hastanesine mi gidiyorsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar